Maksuton pysäköinti on Lutakonaukiolla, myös tapahtumapäivä 8.8. Lutakon satamassa on yleisölle maksuton

AKK:n Neste Rally Finland eChallenge kokoaa moottoriurheilun huiput yhteen lauantaina 8.8.2020 Jyväskylän Lutakon satamassa järjestettävässä digitaalisen autourheilun tapahtumassa. Maksuton tapahtumapäivä tarjoaa MM-rallin digitaalisen haastekisan lisäksi digitaalisen rata-autoilun SM-finaalin ja monipuolista yleisöviihdettä.

Tapahtumasta 8.8. pääsee nauttimaan paitsi paikan päällä, myös Ylen lähetysten ja WRC:n striimien myötä. Mukana Neste Rally Finland eChallengessa ovat muun muassa MM-rallikuljettajat Kalle Rovanperä, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen, sekä ex-F1-kuljettaja ja -kommentaattori Mika Salo. Neste Rally Finland eChallenge -yleisötapahtuma toteutetaan vastuullisesti Suomen hallituksen rajoitusten ja suositusten mukaisesti. Lisätietoja tapahtumasta: www.nesterallyfinland.fi


Lutakon sataman P-alue on suljettu 5.–10.8., maksuton pysäköintialue järjestetty Lutakonaukiolle

Sataman P-alue on Neste Rally Finland eChallenge -tapahtuman käytössä 5.–10.8.2020, ensin rakentamisessa, sitten itse tapahtumassa 8.8. ja lopuksi tapahtuman purkamisessa.

Jyväskylän kaupunki tarjoaa uudenlaisen digitaalisen autourheilutapahtuman ajaksi maksuttoman pysäköinnin Lutakonaukiolla, jossa P-alue on käytössä 5.–10.8.2020 kello 06.00–24.00. Ajo Lutakonaukiolle tapahtuu Uno Savolan kadun kautta.
Lutakonaukiolla on tarjolla enemmän paikoitustilaa kuin normaalisti sataman P-alueella.

Jyväskylän Lutakon satamaan yleensäkin ja myös eCallenge -tapahtumaan on helppo saapua kävellen, pyöräillen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Moottoriajoneuvoille on lähellä myös useita P-taloja, joissa pysäköinti on maksullista. P-taloista lisätietoa: www.jyvas-parkki.fi/pysakointitalot

Tapahtuma-alue on avoinna lauantaina 8.8. kello 11.30–21.00

Neste Rally Finland eChallenge -tapahtuma-alue avaa porttinsa yleisölle Jyväskylän Lutakon satamassa 8.8. kello 11.30 ja sulkeutuu kello 21.00. Maksuton tapahtuma toteutetaan vastuullisesti kaikkia korona-ajan rajoituksia ja turvallisuussuosituksia noudattaen, minkä myötä myös alueilla kokonaisuudessaan olevien vierailijoiden määrä rajataan yhteensä 1 000 henkilöön.

WRC striimaa tapahtumasta livelähetyksiä sosiaalisen median kanaviinsa ja Yle lähettää paikan päältä suoraa lähetystä 8.8. kello 19.00–20.30 finaaleiden sekä podiumseremonioiden merkeissä. AKK:n kanavissa digitaalisen autourheilun päivää seurataan etenkin Neste Rallin sosiaalisessa mediassa.

Tervetuloa Jyväskylään ja mukaan kaikille avoimeen tapahtumaan!

 

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla