Uusien markkinailmoitusten lisääminen on päättynyt, jatkossa voitte lisätä markkinailmoitukset Facebookiin.

 

Facebook ryhmän löydät täältä: Kilpa-autojen ja varaosien myyntipaikka.

Säännöt

Markkinat on avoin ilmoituspalsta kaikille autourheiluun liittyville tuotteille, myös muille tavaroille joita on tallin nurkkiin kertynyt. Voit laittaa markkinoille myyntiin autot, varaosat, tarvikkeet, yms. tavarat. Jos haluat ostaa jotakin, niin siitäkin voit ilmoittaa. Ilmoittaa voit yksityisenä tai yrityksenä.

Ilmoituksien hinta määräytyy tekemiesi valintojen perusteella, eli voit itse vaikuttaa täysin ilmoituksesi hintaan. Halvimmillaan ilmoitus maksaa euron, lisämaksulla voit lisätä valokuvia, pidentää ilmoituksen esilläoloaikaa, suositella tai korostaa ilmoituksen, uutena myös nosto ensimmäiseksi. Lue lisää täältä.

Ilmoituksen maksaminen

Maksutapoina ovat kotimainen Checkout sekä kansainvälinen PayPal. Jokainen ilmoitus maksetaan tekemiesi valintojen perusteella määräytyneen summan mukaisesti heti ilmoitusta tehdessä. Saat maksusta kuitin sähköpostiisi välittömästi, voit myös tulostaa kuitin Maksuhistoria linkin takaa, sieltä löytyy koko maksuhistoriasi.

Ralli.netin oikeudet ja vastuu

Ralli.net ei vastaa tänne jätetyistä ilmoituksista eikä niiden sisällöstä. Ralli.net ei osallistu myynnissä olevien tuotteiden maksutapahtumiin millään lailla. Kukin ilmoittaja on itse vastuussa ilmoituksistaan ja ilmoittamistaan tuotteista ja palveluista ja niissä mahdollisesti esiintyvistä vioista ja puutteista.

Ralli.netillä on oikeus poistaa ilmoitus jos se on ilmoitusehtojen vastainen tai muuten sopimaton markkinoillemme. Ralli.netilla on oikeus antaa tietoja ilmoituksista ja ilmoittajista tarvittaessa viranomaisille. Ralli.net pidättää oikeuden markkinailmoitusten hintojen ja ehtojen muutoksiin.

Tarkat markkinoiden ohjeet löydät täältä.

Kirjaudu