Future Cup Rallisprint, Franginkarin Mökit ja Mediaguru Jack Bacon järjestävät yhteistuumin SUOMEN KOVIMMAT RALLISPRINT KUSKIT ON ICE –tapahtuman 16.2.2013 Ikaalisissa. Tapahtuma on hyväntekeväisyystempaus TAYS:n pienten syöpälapsipotilaiden hyväksi. Lauantaipäivänä ajelutetaan halukkaita Ikaalisissa jääradalla. Kyydityksistä saatava tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä TAYS:lle. ”Kun aloimme suunnitella tapahtumaa, oli ilo huomata, että lasten hyväksi on moni vapaaehtoinen lähdössä mukaan. Saman tien alkoi kuljettajia jääajelutuksiin ilmoittautua. Tällä hetkellä autokuntia on ilmoittautunut jo liki 20.” Kertoo tapahtuman puuhamies, Hallian Timo. ”Tapahtuma alkaa Ikaalisissa jäällä lauantaina klo 13.00. Yksi kierros sprintauton kyydissä maksaa 10€/alle 18-vuotiailta ja 20€/yli 18-vuotilailta. Alaikäisiltä tietenkin täytyy olla vanhempien lupa tulla kilpa-auton kyytiin.” Muistuttaa Timo.

Myös monet yritykset ottivat yhteyttä, kun tapahtuma polkaistiin käyntiin. Jos yrityksessänne on innokkuutta lähteä mukaan kartuttamaan yritysten lahjoituspottia, lisätietoja saa Hallian Timpalta: 040 – 590 2229, timo@futurecup.fi.

Tapahtuman kuskit saapuvat paikalle ympäri Suomen, mm. Kokkolasta, Mäntyharjulta, Seinäjoelta. Nyt pääset vaikka jokaisen kyytiin vertailemaan, kuinka se auto taittuu eri kuskeilta! Ohessa lista paikalle saapuvista rallisprintkuljettajista autoineen.
Valitse omasi – tule, näe ja koe!
Arto Malinen Ford Mustang
Jukka Oja Renault Clio
Juha Lusa Toyota Corolla Gt
Janne Koskinen Opel Astra Gsi
Viero Kimmo Toyota Starlet
Jaakko Ollikkala Toyota Corolla Gt
Toni Kangasaho Toyota MR2
Tuomas Yli-Knuuttila Nissan 200 SX 3,0l turbo (Drifting)
Kari Tasanko Proton Satria
Jarkko Niemistö Mitsu Evo 4
Jari Putkinen Mitsu Evo 6
Jyrki Korpi Mitsu Evo 3
Tero Röyhkiö Mitsu Evo 6
Kari Heinua Mitsu Evo 7
Jaltsu Lamminsivu Mitsu Evo 9
Jussi Välimäki Mitsu Evo 9
J-P Aho Mitsu evo 9  

HUOMIO!! TILAISUUDELLA ON JÄÄTILANNE VARAUS!!! Tällä hetkellä jäätilanne on hyvä!!

Tapahtuma on myös Facebookissa, sieltä voi käydä kurkkaamassa millaisia kilpa-autoja lauantaina Ikaalisten jääradalla tullaan näkemään.

Kaikki mukaan! Tehdään yhdessä hyvää!

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla