Markkinat on avoin ilmoituspalsta kaikille autourheiluun vähänkin liittyville tuotteille, myös muillekin tavaroille joita on tallin nurkkiin kertynyt. Eli autot, varaosat, tarvikkeet, yms. voit laittaa markkinoille myyntiin, jos haluat ostaa jotakin, niin siitäkin voit ilmoittaa.

Ilmoittaa voi yksityisenä tai yrityksenä. Yritysilmoituksissa suositeltu valinta on toivottava, suosittelu nostaa myös ilmoituksesi näkyvyyttä huomattavasti! Myös yksityiset voivat suositella ilmoituksensa. Suositeltu ilmoitus näytetään kuvan kera etusivullamme sekä kaikilla markkinasivuilla näkyvimmällä paikalla.

Ilmoitukset maksavat sen mukaan mitä valintoja teet, eli voit itse vaikuttaa hyvin paljon ilmoituksen hintaan. Halvimmillaan ilmoitus on ilmainen, lisämaksulla voit lisätä valokuvia, pidentää ilmoituksen esilläoloaikaa, suositella ilmoituksen tai korostaa ilmoituksen. Suosittelu tarkoittaa sitä että ilmoitus näytetään markkinaosaston etusivulla ylhäällä, yrityksille valinta on suositeltu kun myydään uusia tuotteita tai ilmoitetaan ammattimaisesti käytettyjä tai itse tehtyjä tuotteita. Ilmoituksen korostaminen muuttaa ilmoituksen värin punaiseksi ja nostaa ilmoituksen listan alkuun.

Maksutapoina on kotimainen Checkout sekä kansainvälinen PayPal. Jokainen ilmoitus maksetaan tekemiesi valintojen perusteella määräytyneen summan mukaisesti heti ilmoitusta tehdessä. Saat maksusta kuitin sähköpostiisi välittömästi, voit myös tulostaa kuitin Maksuhistoria linkin takaa, sieltä löytyy koko maksuhistoriasi.

Jos sinulla on alennuskoodi, voit syöttää sen ennen maksutavan valintaa näkyvään kenttään.

Ralli.net ylläpito ei vastaa tänne jätetyistä ilmoituksista eikä niiden sisällöstä. Ralli.net ylläpito ei osallistu myynnissä olevien tuotteiden maksutapahtumiin millään lailla.Kukin ilmoittaja on itse vastuussa ilmoituksistaan ja ilmoittamistaan tuotteista ja palveluista ja niissä mahdollisesti esiintyvistä vioista ja puutteista.

Ralli.netillä on oikeus poistaa ilmoitus jos se on ilmoitusehtojen vastainen tai muuten sopimaton markkinoillemme. Ralli.net ylläpidolla on oikeus antaa tietoja ilmoituksista ja ilmoittajista tarvittaessa viranomaisille. Ralli.net ylläpito pidättää oikeuden markkinailmoitusten hintojen ja ehtojen muutoksiin.

Olkaa varovaisia tehdessänne kauppoja, Ralli.netin markkinoilla kuten muillakin markkinapalstoilla esiintyy valitettavasti myös huijareita.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.