Ralli.net on suomen ylivoimaisesti suurin autourheilumedia, mainostamalla Ralli.netissä saat valtavan näkyvyyden juuri oikealle kohderyhmälle, vieläpä edulliseen hintaan!Ralli.net on noussut Suomen suurimmaksi autourheilumediiaksi. Sivujemme lukijamäärä on 220 000 – 530 000 lukijaa kuukaudessa. Rekisteröityneitä käyttäjiä on tällä hetkellä n. 21 000. Lukijoidemme keski-ikä on 33 vuotta. Lukijamme käyttävät rahaa autourheiluun keskimäärin 4.443 euroa vuodessa.

Lukijamme ovat oikeaa kohderyhmää mainostettaessa autourheiluun liittyviä tuotteita tai palveluja. Lähes kaikki Suomen ralli- ja muut autourheilun harrastajat lukevat sivujamme. Ralli.netin lukijat ovat erittäin uskollisia, sivuillamme käydään jopa useita kymmeniä kertoja päivässä tarkastamassa uusi sisältö. Ralli.net on ylivoimaisesti suurin ralliaiheinen sivusto, ja sellaisena aiomme pysyä, kehitämme sivujamme ja palvelujamme koko ajan.

Lukijatutkimuksemme perusteella 50% lukijoistamme on tehnyt hankintoja sivuillamme esiintyvien mainosten perusteella:

Kysymys: Oletko hankkinut sivustolla mainostettavia tuotteita?
alt


Edulliset hinnat

Kaikki mainospaikkamme ovat hinnoiteltu kiinteällä kuukausihinnalla. Jokainen mainospaikka on ns. jaettu eli samassa paikassa näytetään myös muita mainoksia, kussakin paikassa on yhtä aikaa maksimissaan 10 eri mainosta. Lähes kaikki mainoksemme näytetään myös jokaisella sivullamme, allaolevasta taulukosta näet missä mainos näytetään ja mikä on sen hinta, myös allaolevat kuvat selventävät asiaa.

Muoto Koko px Paikka Hinta/ kk
       
banneri 468*60 kaikilla sivuilla keskellä  150€

jättibanneri  tai
panoraama

728*90 tai
980*120
kaikilla sivuilla ylhäällä  450€
jättibanneri  tai
panoraama
728*90 tai
980*120
kaikilla sivuilla alhaalla  100€
responsiivinen taulu 250*150 kaikilla sivuilla ylhäällä vasemmalla  150€
paraatipaikka 980*400 kaikilla sivuilla ylhäällä 750€

Voit pyytää mainostarjouksen täältä.

Erikoismainokset

Voimme tehdä myös haluamasi hieman erikoisemmankin ja sen myötä näkyvämmän mainoksen,mm. "CountDown" blokki. Myymme tarvittaessa myös koko mainospaikan yksinoikeudella, silloin siinä näkyy ainoastaan sinun mainoksesi koko ajan. Erikoismainokset hinnoittelemme aina tapauskohtaisesti, pyydä tarjous täältä.

Kilpailujen mainokset

Kilpailujen mainoksia varten meillä on oma erittäin edullinen hinnoittelu, lue lisää kilpailujen mainoksista täältä.

Uutisointi

Otamme Ralli.nettiin myös yritysten uutisia hinnastomme mukaista korvausta vastaan. uutisemme ovat erittäin luettuja, uutisen muotoon laitettu mainos luetaan ja se näkyy sivuillamme erittäin hyvin.

Yhteystiedot

Voit pyytää mainostarjouksen täältä.

Moveral Oy
Matti Partanen
0201 664 212
matti.partanen@ralli.net

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.