Palautetta HaMu:n kisoista

Harrasterallisarjaan liittyvät keskustelut
Alueen säännöt
Vaadimme tällä foorumiosastolla oman nimen käyttöä viestien allekirjoituksena, eli laita aina oma nimesi kirjoittamasi viestin loppuun. Muuten täällä pätevät Ralli.netin foorumin yleiset säännöt: http://www.ralli.net/faq/saannot/5882-f" onclick="window.open(this.href);return false; ... saeaennoet

Tämän foorumin moderoinnista vastaa Harrasteralli ry.
Vastaa Viestiin
ata-
Viestit: 13
Liittynyt: 03.11.2012 17:58

Palautetta HaMu:n kisoista

Viesti Kirjoittaja ata- »

Hankala talvi takana, tuli osallistuttua vain Leivonmäen Kaasujalkaralliin ja Luhalahti-ralliin. Molemmista kilpailuista jäi hyviä asioita mieleen. Ainakin omasta näkökulmasta niitä yhdistivät leppoisa tunnelma, kunnon ruokailumahdollisuus ja huoltojoukot pääsi katsomaan kisoja pätkän varrelle.

Kelit on olleet haastavia, mutta nähtiin että meillä on kilpailunjärjestäjiä ja kilpailunjärjestäjiä. Leivonmäellä oli tiestöä yritetty parantaa jäädyttämällä niin hyvin kuin mahdollista, eli tehty kilpailua osallistujia varten, mikä pitäisikin olla pääasia.

Luhalahdessa oli panostettu myös katsomopaikkoihin, kun järjestely intoa löytyy niin mikäpäs siinä.

Jatkakaa samaan malliin.

-Eetu Ekonen-
Avatar
Suiteri
B-junnu
B-junnu
Viestit: 32
Liittynyt: 17.10.2004 23:00

Re: Palautetta HaMu:n kisoista

Viesti Kirjoittaja Suiteri »

Tervehdys!

Kiitoksia Eetulle ja Vilpulle Leivonmäen etuautotehtävistä! Järjestäjän näkökulmasta asian osaava etuautomiehistö joka varmistaa pätkillä asioita eli on oikeasti apuna on kyllä oikea tapa verrattuna siihen että esim. vedetään testiä nuotista. Testit on parempi vetää ihan numerot ovessa.

Leivonmäen kisasta otetaan avoimin mielin palautetta vastaan. Nyt olisi ainakin aikaa tuumailla ja naputella palautetta. Privaatista voi ampua tai kehua joutsenlampiralli@gmail.com. Kiitokset jo ennakkoon!


Terveisin,

Sami Heikkilä
Kaasujalka-ralli 2020
www.facebook.com/kjralli/
Vastaa Viestiin