Opel astra nopea ohjaus ongelmia.

Ralli- ja sprint autojen alustaan ja koriin yms. liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Avatar
AnttiP
A-Junnu
A-Junnu
Viestit: 56
Liittynyt: 20.02.2005 00:00

Opel astra nopea ohjaus ongelmia.

Viesti Kirjoittaja AnttiP »

Hei. Olisi ongelmaa opelin nopeassa ohjauksessa. Hammastanko on uusi, suomalaisen sorvaamon valmistama..

Aluksi oli ongelmana että ohjaus ei alkuun toiminut ollenkaan. Oli kivikova joka suuntaan eikä antanut oikaista ohjausta. Mutta kun isonti öljyn paluu lähtöä säiliöstä niin ohjaus alkoi jotenkin toimimaan. Mutta on pirun raskas kääntää. Ja ohjausta oikaistaessa on edelleen se isoin ongelma. Tuntuu että ei saa käännettyä vastasuuntaan ns"oikaistua" Vakiolla hammastangolla ja samallla pumpulla toimii moitteettomasti on keveä kääntää yms..

Ja nyt kun auton käydessä kääntelee renkaat ilmassa laidasta laitaan pumppu ei päästele minkäänlaisia ääniä ääriasennoissa eikä kierrokset moottorissa muutu mihinkään. Valio tangolla se piti jonkunlaista ääntä ja kierrokset vaihteli samassa hommassa...

Onkohan nyt vika ohjaustehostimen pumpussa ettei tee tarpeeksi painetta tuolle nopealle ohjaukselle, kun isonsin tehostajan öljysäiliön paluu letkun lähtöä.. Vai pitäisikö vielä saada paluupuolta jotenkin suurennettua..
Avatar
AnttiP
A-Junnu
A-Junnu
Viestit: 56
Liittynyt: 20.02.2005 00:00

Re: Opel astra nopea ohjaus ongelmia.

Viesti Kirjoittaja AnttiP »

Kuviassa näkyy pumpun painepuolen sisällä olevat mäntä, jousi yms. Laitoin tuohon jousen alle muutaman prikan siinä toivossa että pumppu antaisi enemmän painetta. Tietääkö joku voiko siihen paineeseen tuolla tavalla vaikutaa :roll:

https://drive.google.com/file/d/0ByXcU5 ... p=drivesdk

[urlhttps://drive.google.com/file/d/0ByXcU5QI78JGX2dSam9Jb2E4NkU/view?usp=drivesdk[/url]
Avatar
ariwalk
KV
KV
Viestit: 587
Liittynyt: 16.05.2004 23:00

Re: Opel astra nopea ohjaus ongelmia.

Viesti Kirjoittaja ariwalk »

Juu pystyy sitä painetta nostamaa. Itekki nostin sitä Escortista just tolla prikkasysteemillä. ainut mikä siinä on sit ongelma ni vaikka on uudet stefat raidetangossa ni silti kusee öljyä vähä. Tottakai se jäykistyy se ohjaus ku välitys lyhenee. onks se mitenkä jäykkä paikallaa renkaat maassa ilman et on auto käynnissä? sillo se on raskas mut sen kyl pitäis liikkua jonkilaisel voimal.
Vastaa Viestiin