TAHKO SM - Rallin tarinoita

Kotimaan rallien ja sprinttien jälkipyykki, tapahtumat, tulokset yms. kilpailun jälkeen käytävä keskustelu.
Vastaa Viestiin
juuhanaa
Viestit: 3
Liittynyt: 12.02.2017 10:01

TAHKO SM - Rallin tarinoita

Viesti Kirjoittaja juuhanaa »

Hei vaan kaikille täältä napapiiriltä!

Käytiin viikonloppuna Tahkon SM-rallissa. Tahdon kertoa pari juttua kisasta ja kuulisin myös mielelläni muiden kokemuksia, koska päivähän oli hieno!Startattiin Rovaniemeltä jätkien kanssa reissuun retein ottein, meille toiseen rallikilpailuun. :mrgreen:

- Katsastusmies heitti huulta reilusti murtaen: hylätään liian piänistä iänistä (85db).
- Startattiin EK1 numerolla 151 ja ajettiin maksimit. Auto haukkasi avaus EK:lla sisäpenkasta hankeen. Vieras kilpailija riensi auttamaan meitä ja sanoi: jos saataisiin ainakin teidän auto jatkamaan, tarjosi lapion ja auttoi toivottamalta näyttäneessä tilanteessa. Purkuauto saapui paikalle ja kysyi: keskeytättekö vai jatkatteko? Vastatasimme, että yritetään. Samaan aikaan apuun tulleen kilpailijapari saapui paikalle auttamaan ja neljään mieheen auto nousi takaisin tielle. Tunne oli tässävaiheessa jotenkin käsittämätön. Järetön riemun karjaisu ja se meininki, kun maurit auttoi meidät takaisin pätkälle. Auttajatkin näytti nauttivan hetkestä, HYVÄ JÄTKÄT!

- Tästä jatkettiin haalarit lumessa ja ***** märkänä kohti ek:n maalia. Kartturi sanoi, että aja rauhassa maaliin ja minä körryttelin menemään kunnes... Havahduin, että ollaan auto kyljellään ojassa. Päävirta pois, kysymys harrille: oletko kunnnossa. Harri vastaa alapuolelta: kyllä olen ja älä tipu päälleni. Syvä huokaus ja minä en oikeasti keksinyt mitä tähän nyt sanois, noh ovi auki ja ulos autosta. Ojensin harrille käden ja harri kömpi pihalle.

- [b]Kysyin paikalla olleilta ihmisiltä onko kukaan toimitsija. Herrat vastasi etteivät ole.[/b]. Purku auto saapuu paikalle, ojentaa käden ja kysyy: joko nyt keskeytätte? Hieman kyrsiintyneen olosena pyytää auton seurantalaitteen ja keskeytyslomakkeen. Ootappa, kun mie kaivan sen lapun tuolta lumisesta auton hytästä... Not veri nais enimoore. Purku auto porukka poistuu paikalta. Minä tutkailen auton alustaa, kun se on kätevästi näkösellä. Harri tuumaa: jos nyt revittäis tuo auto pois tuolta, että päästään joskus rovaniemelle. Paikalla olleiden avulla saimme auton takaisin tielle, kiitos heille.

- Ajettiin maaliin ja tähän mennessä oltiin oltu pätkällä ehkä joku 50min. Keskeytys oli tehty ja odotimma huoltoukkoja hakemaan meitä. Paikalle kaasuttaa auto numero 41 muistaakseni. Herrat kysyy: oltiinko me siellä kyljellään ja, että paha juttu, kun siltä paikalta oli otettu jo merkit pois ja me ajettiin siinä pihalle!!!

- Kilpailun yhdyshenkilö otti asiasta hyvin kopin ja selvitti asiaa. Hänen mukaan epäselväksi jäi oliko reittivahti poistunut paikalta ennen ulosajoa. Autossa ei ollut incar-cameraa. Seurantalaitteesta näkee ulosajopaikat.Tulee mieleen Kummeli stories elokuva, kun maalin toimitsijat tuumaa: Ei sieltä enää ketään tuu ja jätkät töräyttää saabilla tulemaan :lol: Anyway this is rally competition ja kiitos kaikille!
Vastaa Viestiin