Puhakka 10. ja Pakari 11. WSK:n Euro-sarjan loppupisteissä

Kartingaiheinen keskustelu
Avatar
Gadfly
KV
KV
Viestit: 503
Liittynyt: 24.05.2004 21:00

Puhakka 10. ja Pakari 11. WSK:n Euro-sarjan loppupisteissä

Viesti Kirjoittaja Gadfly »

Simo Puhakka jatkoi viime kauden menestystään kartingin WSK:n Euro-sarjassa ja sijoittui kartingin kuninkuusluokassa eli SKF:ssä sarjapisteissä lopulta 10. tilalle. Ennen Italian Sarnossa 3.-6.6.2010 ajettua WSK-Euro-sarjan finaalia (5/5 osakilpailu) Puhakka oli tämän kauden sarjassa yhdeksäntenä. Sarnon kilpailussa Puhakka starttasi pre-finaaliin yhdeksännestä ruudusta, mutta joutui keskeyttämään lähdön.
- Moottori alkoi osoittaa hyytymisen merkkejä ja kurvasin kesken kisan varikolle.
- Finaalissa jouduin starttaamaan 17. ruudusta, mutta nousin hyvin seitsemänneksi, ennenkuin jouduin kolariin. Parikin eri autoa kolhi autoani sen verran että jouduin nilkuttamaan varikolle, harmitteli Puhakka.

Simo Puhakka oli ainoa suomalaiskuljettaja, joka tällä kaudella sijoittui WSK:n Euro-sarjassa kärkikymmenikköön. KF3-luokassa Maranellon kuljettajana ajanut Mikko Pakari oli sarjassa KF3-luokan 11.

Puhakasta lyhyesti:
Simo Puhakka on kartingin kolminkertainen Suomen Mestari (Kaudella 2005 SM:t sekä Formula A että ICA luokissa ja kaudella 2007 SM ICC-luokassa). Kaudella 2009 Puhakka oli SKF:n EM-sarjassa neljäs sekä MM-kilpailussa 10. Hän lienee tällä hetkellä ainoa suomalaiskuljettaja, joka on päätoimisesti karting-tehtaan palveluksessa. Scuderia PCR.n kuljettaja sijoittui myös viime kauden WSK-sarjassa SKF-luokan 10. tilalle ja oli sen lisäksi vaihteellisten KZ2-luokan sarjassa yhdeksäs.
http://www.wskarting.it/