src Tv lähetys

Kaikki rallicross kilpailuihin liittyvä jälkipyykki käydään tällä foorumilla
Avatar
Rallicrossfani
Viestit: 1
Liittynyt: 21.06.2009 23:00

src Tv lähetys

Viesti Kirjoittaja Rallicrossfani »

tulin lomalta nyt netin ääreen ja katselin Em -rallicossia ja Src-crossia Tv:sta ja
ihmettelin miksi Em kisoista tuli seitsemän Finaalia täytenä kaikki 5 kierrosta täytenä mutta Kiteeltä vain 6 Finaalia ja autocrossi vajaana oliko siellä enemmän Finaaleja kun ei tullut tuloksia taitaa olla ihan paska kisat kun täytyy näyttää pesäpalloa ja makkaran syömistä . kertokaa joku onko siellä jotain nähtävää ei voi olla kauhean isot kisat jos siellä ajaa vain 30 kuskia mitä Tv:ssä näytetään se on vähän niin rataajo SM ajaa muutma auto mutta eikö crossissa öle lipun hinta 15 eur miksi rata pååseee ilman jA SIELÄKIN on vain muuyama auto ps kertooka joku kannattaako lähteä katsomaan kisoja kun katsoo TV niin luulee että tärkein on matkailu ja makkaran mitta
Avatar
Jani_V
Yleinen
Yleinen
Viestit: 154
Liittynyt: 22.09.2007 23:00

Viesti Kirjoittaja Jani_V »

Ikävä kyllä lähetys ei anna kunnon kuvaa kisoista. Rallikilpailusta yleensä saa hyvän kuvan kisoista tv:stä katsomalla, mutt rallicrossista jää 95% näyttämättä tv:ssä. Suosittelen käymään paikan päällä katsomassa kisan tahi pari niin ymmärrät mitä tarkoitan.

Rallicrossi.netin puolella lisää keskustelua aiheesta.
toniol
WRC
WRC
Viestit: 1622
Liittynyt: 03.08.2004 23:00
Viesti:

Viesti Kirjoittaja toniol »

Ehdottamasti kannattaa ajautua rallicross-kisoihin katsomaan, TV:n lähetys aika on rajallinen kun otetaan huomioon se että radalla ajetaan koko päivän klo 9.00-n.17.00.

Moottoriurheilu on parasta paikanpäällä..kuten varmaan kaikki muutkin lajit. Mielestäni 15€ siitä koko päivän viihteestä on pieni raha, toki on niitäkin joille se on suuri raha ja ymmärrän myös heitä, nykyään vaan kovin harvaan SM-tason urheilutapahtumaan pääsee ilmaiseksi, esim. jääkiekkopeliin joka kestää reilun pari tuntia niin halvimmatkin liput maksaa yli 10eur.

mutta kuten tuossa Jani jo sanoi...enemmän rallicross-keskustelua tuolla rallicrossi.netin puolella...aiheita mm. kisoittain jne.
Toni Ollikainen | http://www.tonigraphs.com | @ Facebook
**En vastaa foorumin kuvakyselyihin. Kuvakyselyiden merkeissä ota yhteyttä sähköpostitse.**
Vastaa Viestiin