Rallin SM-sarjan viimeinen osakilpailu, O.K. Auto-Ralli, ajetaan tulevana lauantaina 1.10. Kouvolan seudulla. Suvi Jyrkiäinen lähtee kauden päätöskilpailuun parantamaan omaa suoritustasoaan.

Lue lisää...

Harvoin jos koskaan on kotimaisessa ralliautoilussa nähty nuoren kuljettajan osalta yhtä nopeaa nousua uralla eteenpäin, jonka 17-vuotias orivesiläinen Konsta Saarinen on suorittanut.

Toissa kaudella Saarinen kilpaili vielä Nuorten SM -sarjassa ja viime vuonna yleisen SM-sarjan pikkuluokassa SM5:ssa.

Lue lisää...

27.9.2022. Škoda Motorsport Suomen kuljettajat Emil Lindholm ja Mikko Heikkilä ovat tiukimmin kiinni ralli SM-sarjan SM1-luokan Suomen mestaruudessa. Tilanne kaksikon välillä on kutkuttava: Lindholm johtaa pisteissä, Heikkilä ajaa kakkosena, ja mestari on varmuudella se, kumpi heistä yltää Kouvolassa ajettavan SM-rallifinaalin voittajaksi. Tiimin kolmas Škoda-kuljettaja Teemu Asunmaa ajaa yhteispisteissä neljäntenä, ja hän omaa hyvät mahdollisuudet SM-pronssimitaliin.

Lue lisää...

Rata-autoilin SM-sarjan viimeinen osakilpailuviikonloppu ajettiin 17.-18.9. Hämeenlinnassa Ahveniston radalla. V8 Thunder-luokan mestaruus oli ratkennut Toni Lähteenmäelle edellisessä osakilpailuviikonlopussa. Viime kaudella pronssia saavuttaneelle Milla Mäkelälle viikonloppu Ahvenistolla oli erityisen onnistunut. Rantsilalainen ajoi molempien starttien voittoon ja varmistikin jo lauantain kilpailussa SM-hopean. Petri Orju vei SM-pronssin.

Lue lisää...


Palkintokorokkeella vasemmalla hopeamitalisti Mika Liimatainen, Suomen mestari Kalliokoski keskellä ja oikealla pronssimitalisti Henri Haapamäki.

Rallicrossin SM-sarja huipentui lauantaina Pesämäen moottoriradalla Honkajoella. Hallitseva Suomen mestari Jere Kalliokoski voitti uransa kolmannen Supercar-luokan mestaruuden päättämällä kauden hattutemppuun, alahärmäläinen oli paras Oulussa, Hyvinkäällä ja Honkajoella. Mestaruus ei tullut helpolla, hopealle ajanut Mika Liimatainen tarjosi kovan vastuksen.  

Lue lisää...

Hallitseva Ferrari Challenge Maailmanmestari, tamperelainen Luka Nurmi, 18, sinetöi uransa toisen peräkkäisen kansainvälisen ratasarjan mitalisijoituksen Englannin Silverstonen Formula-1 radalla ajetussa kilpailukauden viidennessä osakilpailuviikonlopussa. Sarjan ainoa suomalaiskuljettaja nappasi kaksi Ferrari Challenge EM-ratasarjan palkintokorokkeen kolmatta sijoitusta ja niiden tuomien pisteiden myötä hän varmisti vähintään sarjan pronssimitalin kun kilpailukaudesta on ajamatta vielä neljä 30 minuutin mittaista osakilpailua.

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla