Joonas Lindroos on jälleen yksi Nuottisarjan ennakkosuosikeista. Kuva: Marko Kyöstilä / AKK.

Kotimainen F-Cup-Rallisarja käynnistyy lauantaina 11. helmikuuta Alavuden Urheiluautoiljoiden järjestämässä Tuuri Rallissa. Kilpailussa ajetaan neljä erikoiskoetta joille mittaa on kerrytetty 57 kilometriä. Huoltoalue sijaitsee Kyläkauppa Keskisen kupeessa ja samalla alueella on myös rallin kilpailukeskus. Nuottiluokkien kuljettajilla reitin nuotitus on varattu perjantaille.

Lue lisää...

Ralliautoilun Junioreiden ja Nuorten luokan SM-sarja (RSJM) käynnistyi viime viikonvaihteessa Kuopion ympäristön vauhdikkailla teillä.

Lue lisää...


Heikki Kovalainen ja Janni Hussi Kuopion SM-rallissa. Kuva: Taneli Niinimäki / AKK.

Ralli SM -kauden 2023 kaksi ensimmäistä osakilpailua ovat keränneet ennätysmäärän autourheilun ystäviä Moottoriurheilu TV:n YouTube-livelähetyksien ääreen. AKK ja autourheiluseurat ovat panostaneet tuotannon ja markkinoinnin kehittämiseen merkittävästi, jonka myötä myös katsojamäärät ovat kasvaneet. 

Lue lisää...

Jesse Kallion ensimmäinen ralli nelivetoisella Ford Fiesta Rally3 -mallilla oli lupauksia herättävä, kun järvenpääläinen kellotti Kuopion SM-rallissa luokkansa kärkiryhmän aikoja.

Lue lisää...

Viimeksi viime kesänä rallia ajanut Tervakosken Janne Lindberg tuo VW Golf GTI:tä varmasti vauhdikkaasti tämän kauden ensimmäisessä rallissaan. Kuva Merita Mäkinen 

Vahva ehdokas lauantaina ajettavan Hämeenlinna Historic Rallyn nuoteitta ajavien historic-autojen voittajaksi on numerolla 34 ajava Janne Lindberg. Kovan vastuksen vuoden 1979 VW Golf GTI:llä ajavalle Tervakosken UA:n kuljettajalle antaa pari vuotta nuoremmalla Volvo 242:lla ajava Anjalan Janne Kanerva (nro 37). 

Lue lisää...

Antaa vain porukan ”parkua”, että kilpailijoita on tällä kaudella vähemmän. Se on tosiasia, mitä ei käy kiistäminen. Olivatpa syyt tähän mitä tahansa, odotettavissa on silti nytkin mielenkiintoinen kilpailu, erityisesti luokkien 1–18 (siis ilman nuotteja ajavien) ykköskuljettajien yleiskilpailusta.

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla