Juha Rytkönen lähtee tavoittelemaan kovaa tulosta Latvian MM-rallicrossista tulevana viikonloppuna.

Betomik Racing -tiimin Ford Fiesta Supercarilla kilpaileva suonenjokinen teki voitokkaan valmistautumisen kilpailuun pari viikkoa sitten SM-sarjassa.

Lue lisää...

Jere Kalliokoski varmisti rallicrossin Supercar-luokan Suomen mestaruuden kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa Hyvinkäällä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kalliokoski, 24, on voittanut yhtä vaille kaikki kauden osakilpailut, ja tavoittelee ykköspaikkaa myös kauden finaalista Kaanaasta. Kulta oli Kalliokosken neljäs SM-mitali rallicrossissa, kaudella 2016 tuli mestaruus, hopeaa kaudella 2018 ja pronssia 2019. 

Lue lisää...


Niko Kalliokoski ja Kia ProCeed

Rata SM-sarjan päätöskilpailu ajettiin viikonloppuna Alastaron radalla Virttaalla. Kaksinkertainen SM-mitalisti Niko Kalliokoski paransi otteitaan viikonlopun edetessä, ja oli parhaimmillaan kauden viimeisessä lähdössä, tuloksena oli kolmas sija. Tällä tuloksella alahärmäläinen nousi V1600-luokan pisteissä kuudennelta sijalta viidenneksi. 

Lue lisää...

Kiihdysajon SM-finaali, Winter Nationals päästiin kaikesta vastustuksesta huolimatta ajamaan Kauhavalla. Aikaisemmin kesällä jo peruttiin Kauhavalle suunniteltuja kilpailuja, kun alueen ympäristölupa joutui vastatuuleen ja näin ollen kilpaileminen LSK Business Parkissa loppui. Saimme kuitenkin iloisia uutisia kesken kauden, kun LSK Business Park tiedotti, että ajaminen onkin mahdollista! Kausi on ollut kaikkiaan vaikea. Peruuntuneita kilpailuja, koronarajoituksia ja epävakainen sää eivät ole helpottaneet kauden läpiviemistä. Sinänsä erikoista, että suomalaiset ovat nauttineet kuivimmasta ja helteisimmästä kesästä miesmuistiin, mutta sade on silti osunut jokaiseen FHRA:n järjestämään sm-kilpailuun.

Lue lisää...

Itävallan Spielbergin Red Bull Ringillä ajettu kansainvälisen Formula Regional by Alpine ratasarjan seitsemäs osakilpailuviikonloppu oli argentinalaisen Franco Colapinton näytöstä kun hän näyttävästi voitti molemmat 30 minuutin mittaiset osakilpailut. Vastaavasti suomalaisen KIC Motorsportin kolme kuljettajaa joutuivat jälleen kokemaan erittäin kovatasoisen sarjan armottomuuden kun aika-ajoissa tammelalaisen Elias Seppäsen venyminen vain 0,998 sekunnin päähän paalupaikasta riitti vasta 26. lähtöruutuun 33 kilpailijan joukosta.

Lue lisää...

Debyyttivuottaan kansainvälisessä Ferrari Challenge EM-ratasarjassa ajava tampereleinen Luka Nurmi, 17, koki yhden maailman hienoimman autourheilupyhätön vaativuuden eikä kokemattomuutensa myötä pystynyt haastamaan radan kuin omat taskunsa tuntevat kanssakilpailijansa. Näin kaksi viidettä sijaa toi vain jäännöspisteitä, joiden myötä mitalitaistelun kannalta kaksi pahinta kanssakilpailijaa puristi ohitse ja pudotti Nurmen sarjatilanteessa neljännelle sijalle kun kaksi osakilpailua on vielä ajamatta.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.