Lammin UA:n Heikki Westerlund kilpailee Opel Mantalla nuottisarjassa, missä reittiin saa tutustua ennakkoon. Kuva Marko Kyöstilä.

Hämeenlinnassa lauantaina 11.2. ajettavaan ralliin ilmoittautui yli 130 kilpailijaparia, mikä on tämän talven rallien osanottajaennätys. 

Ahveniston Autourheilijoiden ja Lammin Urheiluautoilijoiden yhdessä järjestämä Hämeenlinna Historic Rally on 60-, 70- ja 80-lukujen ralliautoilla ajettavan Historic Rally Trophyn toinen osakilpailu. 

HRT-sarjassa kilpaillaan nykyään neljän ikäkausikategorian, Ykkösryhmän, nuottisarjan, Classic F -sarjan, Rally Trophyn ja tasanopeussarjan mestaruuksista. Uusi ennakkotutustuttavien autojen luokka on vuosien 1991–96 kaksi- ja nelivedoille tarkoitettu Youngtimer. HRT-ralleissa omista mestaruuksista ajavat sekä BMW 325i:t että ilmajäähdytteiset Volkswagenit. 

Oikukas talvi on laittanut Hämeenlinna Historic Rallyn reittiryhmän koville. Rallin reitillä on mittaa noin 160 kilometriä, ja reittisuunnitelman mukaan viiden erikoiskokeen yhteispituus on noin 60 kilometriä. 

Hämeenlinna-rallin kilpailukeskus on Ammattiopisto Tavastia Hattelmalassa. Rallin reitti julkistetaan 11.2. kello 8, jolloin rallipakettien myynti alkaa kilpailukeskuksessa, RengossaCafe Raparperilla, Lopen Shellillä sekä Neste-asemilla K Hämeenlinna Idänpäässä ja Janakkalan Linnatuulessa. 

(kuva käytettäväksi Hämeenlinna Historic Rallyn uutisoinnissa, kuvaajan nimi (Marko Kyöstilä) on kohteliasta mainita) 

(kuvatekstin WesterlundHeikki pohjaksi:) 

Lammin UA:n Heikki Westerlund kilpailee Opel Mantalla nuottisarjassa, missä reittiin saa tutustua ennakkoon. 

Lisätietoa Hämeenlinna Historic Rallysta ja Historic Rally Trophy -sarjasta: 

Ahveniston Autourheilijat ry / Hämeenlinna Historic Rally 2023 (aau.fi)

Historic Rally Club Finland ry

Pekka Virtanen

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.