Rallicrossia ja sambaa Kauhajoella Sotkan moottoristadionilla Kauhajoella järjestettävä Sambacross -tapahtuma tulevana lauantaina kokoaa rallicrossin ystäviä läheltä ja kaukaa. Päivällä käydään Rallicrossin SRC SM-sarjan neljäs osakilpailu, jossa luvassa on paljon vauhdikasta menoa ja roiskuvaa soraa. Kilpailuun on ilmoittautunut ennätysmäärä eli 100 kuljettajaa. Järjestävästä seurasta eli Kauhajoen Urheiluautoilijoista kilpailussa on mukana peräti 11 kuljettajaa, naapurikunta Jalasjärveltä myös mukavasti 8 kuljettajaa. Muutenkin maakunta ja lähikunnat ovat hyvin edustettuina tulevassa kilpailussa sillä yli puolet kuljettajista tulee 100km säteellä Kauhajoesta.
Kisoissa on kolme eri luokkaa: 1 divisioona, jossa kisaavat nelivetoiset huippupelit, SRC, jossa on takavetoisia ja tavallisen sarjatuotantoauton näköisiä menopelejä, sekä autokrossi, jonka kulkuneuvot ovat vähän vaatimattomampia ja kustannuksiltaan hieman muita luokkia edullisempia.
Tapahtuma viikonloppu alkaa Kauhajoen keskustasta perjantaina jossa esillä on kilpailukalustoa Osuuspankin edessä 12 eteenpäin. Pejantai illalla Kauhajoen krouvissa viihdyttää muun muassa Tanssi ryhmä Tigers ja Jari Sillanpää. Samassa paikassa on myös SRC-promotilaisuus klo 21.00.
Sotkan moottoristadionilla on lisäksi perjantai-iltana alkaen klo 18.00 karting joukkuekilpailu johon myös rallicross teamit voivat osallistua. Lauantai illalla jatketaan sambakarnevaaleilla Kauhajoen krouvissa, jossa viihdyttää muun muassa Sami Pitkämön orkesteri, Laura Eklund sekä Playa Band sekä sambaryhmät. Perinteinen sambakulkue Kauhajoen keskustassa on myös lauantaina klo 20.00

Lisätietoa: www.kauhajoenua.net.

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän