Talviajotapahtumia ja testauspalveluja tarjoava Levi Rally Center Oy on kasvanut viime vuosina nopeasti. Yhtiö avaa joulukuussa kaksi uutta ajokeskusta, Rovaniemelle ja Leville. Toiminnan laajentumisen vuoksi ajokeskustoiminta on päätetty yhdistää uuden Lapland Driving -brändin alle. Brändinimen uudistumisesta huolimatta yhtiö on edelleen suomalaisomistuksessa.

Levi Rally Center Oy järjestää monipuolisesti talviajotapahtumia ja ajoharjoittelukoulutusta ja tarjoaa testauspalveluja yrityksille, yksityisille ja ajamisen ammattilaisille. Yhtiöllä on kolme ajokeskusta: sen nimeä kantava Levi Rally Center sekä Area X Levi ja Rovaniemi Driving Center. Viime vuosina kasvu on ollut nopeaa: kuluneiden kolmen vuoden aikana Levi Rally Center Oy on ollut Lapin läänin toiseksi nopeiten kasvanut yritys. Toiminnan laajentumisen ja monipuolistumisen vuoksi käyttöön on otettu uusi markkinointinimi Lapland Driving.

‒ Halusimme yhdistää kolmen ajokeskuksen toiminnot saman brändin alle ja muokata brändikuvaamme vastaamaan toimintamme nykyistä sisältöä. Ajokeskusten yhtenäinen ilme on osa liiketoimintastrategiaamme ja tukee viestiämme maailman tasokkaimmasta arktisesta ajokeskusketjusta, kertoo toimitusjohtaja Jani Ylipahkala.

Kasvu onkin nostanut Levi Rally Center Oy:n kansainvälisesti merkittävään kokoluokkaan: kyseessä on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista talviajokoulutus- ja talvitestaustoimintoihin erikoistuneista yrityksistä. Lapland Drivingin asiakaskuntaan kuuluu laaja joukko auto- ja rengasteollisuuden toimijoita, kuten Porsche, Subaru, Continental ja Bridgestone. Myös monet kansainväliset autourheilun MM-tason huippukuljettajat järjestävät omia talviajokoulujaan Lapland Drivingin ajokeskuksissa.

Viime vuosien voimakkaat investoinnit Lapin matkailusektorilla ovat lisänneet matkailijoiden virtaa pohjoiseen. Myös autoteollisuudessa on pantu merkille Suomen Lapin vetovoimaisuus ja toimiva infrastruktuuri. Kansainvälisten asiakkaiden kasvu näkyy Lapland Drivingin toiminnassa, ja yhtiö on rakennuttanut viimeisten kolmen vuoden aikana 3 500 m² uusia asiakastiloja vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin. Positiiviset kasvunäkymät ovat vaikuttaneet laajasti myös muiden lappilaisten talviajo- ja testauspalveluja tarjoavien yritysten investointihalukkuuteen.

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu