Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Classic Motorshow osui kevään lämpimimmille päiville ja näyttelykin oli yleisöltä tulleen palautteen mukaan tunnelmaltaan hyvin lämminhenkinen. Lauantaina vieraita oli välillä ruuhkaksi asti ja sunnuntaina oli väljempää. Kaikkiaan viikonlopun aikana Classic Motorshow'ssa vieraili 16 266 henkilöä.

- Kävijämäärää on tyydyttävä, sillä tiedostimme että sunnuntaista tulee haasteellinen päivä. Kesäinen keli ja äitienpäivä ei välttämättä kannusta tulemaan sisätiloihin ajoneuvotapahtumaan, kommentoi näyttelyn järjestelyistä vastaava Risto Laine.

Tämän vuoden erityisteemana oli 'Sorateiden virtuoosit', joka houkutteli tänä vuonna ison osan muistakin osastoista eläytymään teemaan, joten tällä kertaa nähtiin poikkeuksellisen paljon kilpa-ajokalustoa. Teemaan liittyvät entisten aikojen rallimiesten ja -naisten haastattelut ilahduttivat niin yleisöä kuin keskustelutuokioihin osallistuneitakin.

Näyttelyn parhaana yhdistysosastona palkittiin 2000 euron stipendillä Isuzu Owners Club. Osasto oli teemaa mukaillen toteutettu vuoden 1969 Jyväskylän Suurajojen henkeä tavoitellen.
Classic Motorshow järjestetään jälleen ensi vuonna Lahden Messukeskuksessa päivämäärällä 6.-7.5. Silloin näyttely järjestetään jo kymmenennen kerran.

Lisätietoa tapahtumasta:
www.classicmotorshow.fi

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

Kirjaudu