Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Hämeenlinnalainen bussiyhtiö Vekka Liikenne Oy kutsuu mukaan matkalle Etelä-Viroon Baltian suurimpaan autourheilutapahtumaan, auto24 Rally Estoniaan. Yhteistyössä virallisen kisaorganisaation kanssa rakennettu täyden palvelun kisamatkapaketti tarjoaa ralliharrastajille vaivattoman tavan päästä mukaan kasvavaan huipputapahtumaan.

Paketti sisältää kisapassin lisäksi edestakaiset laivamatkat Helsingistä Tallinnaan, hotellimajoituksen Tartossa, bussikuljetukset Hämeenlinnasta/Helsingistä Tarttoon sekä tapahtuman aikaiset siirtymäkuljetukset hotellien ja kisakatsomoiden välillä. Olet taatusti aina siellä, missä tapahtuu. Matkan hinta majoituttaessa Tarton ydinkeskustassa 295 €/hlö ja hieman keskustan ulkopuolella yövyttäessä 255 €/hlö.

Rally Estonian kisakeskus on Otepään kaupungissa. Tapahtuman aloitusseremonia ja palkintojenjako käydään Tartossa, jossa myös ostoskatu ja huvialue ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Rallin kaupunkiosuudet ajetaan perjantaina Tartossa ja lauantaina Elvassa, joiden jälkeen voi jäädä viettämään iltaa konsertissa mm. East 17:n tai Samantha Foxin tahdissa. Kisapassilla hankit konserttiliput edullisemmin ja saat myös muita ostoetuja tapahtuman aikana.

Rally Estoniaan odotetaan tuhansia kävijöitä yli 20 maasta ja Eurosportin kautta se tavoittaa jopa yli 50 miljoonaa televisiokatsojaa ympäri maailman. Tänä vuonna ainoana suomalaisena Rally Estoniassa kilpailee 21-vuotias oriveteläinen kuljettaja Joonas Tokee. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 9.5.2016 mennessä

Vekka Liikenne Oy
puh. 044 775 7121
visithameenlinna@vekkaliikenne.fi

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

Kirjaudu