Lahdessa 7.-8.5. järjestettävä Classic Motorshow on Suomen monipuolisin klassikkoajoneuvonäyttely, joka kokoaa yhteen alan ihmisiä ja kalustoa laajalti. Näyttelyssä on mukana autoja, moottoripyöriä, työkoneita, traktoreita... kaikenlaista moottorilla kulkevaa. Mukana on myös alan kerhoja, asiantuntijatahoja, kauppiaita ja erikoisosaajia.Vuosittain esitellään myös laajemmin jokin näkökulma alaan nimeämällä näyttelylle teema. Tämän vuoden teema on Sorateiden Virtuoosit - Suomalaisen ralliautoilun historiaa.

Tämän lisäksi näyttelyssä on myös muita erikoisosastoja, joilla nostetaan esiin ajankohtaisia aiheita kun sellaiseen on syytä.

Henri Toivonen Tribuutti

Tänä keväänä yksi erikoisosasto on Henri Toivonen Tribuutti, joka kunnioittaa suomalaisten sydämiin painuneen urheilulegendan, Henri Toivosen elämää.

Osasto painottuu hänen uransa alkuvuosiin, jolloin hän ilahdutti autourheilukansaa Suomen kilparadoilla ja rallireiteillä.

- Haluamme kunnioittaa Henkan elämää autourheilijana ja sitä mistä upea ura lähti liikkeelle, kertoo Risto Laine.

- Kansainvälinen menestys ja se, mihin kaikki päättyi saa aina palstatilaa ja traagiset asiat muistetaan. Me haluamme nimenomaan iloita siitä nuoruuden voimasta ja intohimosta mikä Henkasta kumpusi ja mikä myös johti hänet menestykseen, Laine lisää.

Henri Toivonen Tribuutti -osastolla on esillä kalustoa hänen uransa alkuajoilta, niin radalta kuin rallistakin.

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

Kirjaudu