Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Kuluneella kilpailukaudella uusi ralliauto, Ford Fiesta R2T 1,0 EcoBoost, on esiintynyt suurelle yleisölle lähinnä nuorille kuljettajalupauksille suunnatussa Dmack Fiesta Trophy -sarjassa.Jatkossa 1,0-litraisella turbomoottorilla varustettua R2-luokan autoa halutaan esille kansallisiin rallisarjoihin, jossa sen voi odottaa olevan voittaja-auto luokassaan M-Sportin tekemien vertailutulosten perusteella.

Fordin kansainvälistä rallitoimintaa pyörittävä M-Sport -talli on tehnyt toimintaansa muutoksen, jonka ansiosta panostus kasvaa etuvetoisten ralliautojen saralla.

M-Sportin perinteinen pääpaikka Englannin Cumbriassa keskittyy täysin Ford Fiestan WRC- ja R5-autoihin. Vastaavasti M-Sport Poland, joka sijaitsee Puolan Krakovassa, hoitaa jatkossa kaiken R1- ja R2-mallien kehityspuolen.

- Euroopan ralliharrastajille ja -tiimeille tämä uusi järjestely takaa paremmat edellytykset yhteistyölle ja menestykselle, kun M-Sport Poland käyttää kaiken kapasiteettinsa näiden asiakasautojen kehityksen eteen, kertoo KMS Racingin Arto Kumpumäki.

KMS Racing Oy on kyseisten ralliautojen valtuutettu Suomen maahantuoja, joka hoitaa kattavasti myös varaosapalvelut.

KMS Racing ja M-Sport Poland järjestävät marraskuun aikana Ford Fiesta R2T 1,0 EcoBoost -mallin esittelytapahtuman. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin ja paikkoja on rajoitetusti.

Autoon tutustumisesta kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä:
arto.kumpumaki@uusikaupunki.fi
+358 400 831 193
www.fiestar2.fi

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

Kirjaudu