Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Classic Motorshow järjestetään jälleen Lahden Messukeskuksessa toukokuussa 2016. Näyttelyviikonloppu osuu ensi keväänä päiville 7.-8.5.Classic Motorshow’n kantavana osana on alusta alkaen ollut vuosittainen teemaosasto, jolla paneudutaan valitun teeman aiheeseen laajasti. Lahden Messukeskuksessa 7.-8. toukokuuta 2016 järjestettävässä näyttelyssä valokeilaan nousee suomalainen rallihistoria. Näyttelyn teemaosaston aiheena on Sorateiden virtuoosit - suomalaisen ralliautoilun historiaa.

- Tämä teema on kangastellut ajatuksissa jo muutaman vuoden ajan, mutta olen hieman arastellut tarttua siihen, ettei näyttelyä miellettäisi oman taustani takia autourheilupainotteiseksi.

- Ralliautoilu ja sen kehitys kuuluu kuitenkin voimakkaasti suomalaiseen autoiluhistoriaan ja ansaitsee siten oman teemaosastonsa, selvittää pitkän uran rallin parissa tehnyt Classic Motorshow’n promoottori Risto Laine.

- Nyt kuitenkin uskallamme jo luottaa siihen, että kahdeksan näyttelyvuoden aikana olemme vakuuttaneet kävijät näyttelyn monipuolisuudesta ja siitä, että näyttely ei keskity pelkästään teemaan.

”Sorateiden virtuoosit” teemahallissa esitellään näyttelyvieraille suomalaisen rallihistorian rikasta kirjoa.

Nähtävillä on kymmenittäin kotimaan sorateiltä tutuiksi tulleita ralliautoja 1950-luvulta alkaen. Autojen valinnassa tärkeänä pidetään nimenomaan sitä, että sellaisia on aikanaan päästy näkemään kotoisissa rallikisoissa. Tämä korostaa Classic Motorshow’n tavaramerkiksi iskostunutta nostalgiaa ja suomalaisuuden painottamista.

Näyttelyn osastovaraukset käynnistyivät

Classic Motorshown 2016 osastovarauslomake on avattu näyttelyn verkkosivuilla, www.classicmotorshow.fi. Osastovaraus sujuu helppokäyttöisellä nettilomakkeella.

Osastovaraus kannattaa tehdä nopeasti, sillä vuodesta toiseen tilat ovat täyttyneet jo varsin aikaisessa vaiheessa.

Järjestäjä tarjoaa harrastekerhoille veloituksetonta tilaa enintään kaksi 6x6 m ruutua. Mikäli yksikin ruutu riittää, on sekin mahdollista. Mikäli yhdistyksen mielessä on suurempi kuin kahden ruudun osasto, on lisäruutuja tarjolla edulliseen hintaan.

Myös yritysosastojen myynti on jo käynnissä. Tarjolla on 6x6 m perusruudukkoon perustuvia erikokoisia tiloja, 3x3 m myyntiruutuja ja 4x5 m loosheja.

Petri Niemenmaa kertoo mielellään lisää sopivista tiloista.

Lisätiedot: Petri Niemenmaa,
puh. 0400 425 063
petri.nemenmaa@rloevents.fi

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

Kirjaudu