MP20-messuilla on luvassa huikeaa stuntnäytöstä. Kuva: Ilkka Isoluoma photography.

Lähtölaskenta uuteen ajokauteen alkaa perinteisesti, kun MP-messut avaavat ovensa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tänä vuonna runsaan messutarjonnan lisäksi vierailijoita hellitään todellisella prätkätaituruudella, kun Suomen taitavimmat stuntkuljettajat Arttu Stenberg, Joona Vatanen ja Niko Säkkinen valtaavat asvaltoidun koeajoradan kaikkina kolmena päivänä tarjoillen messuvieraille A-luokan prätkäviihdettä.

– Tänä vuonna halusimme tarjota yleisölle jotakin erilaista, keinon päästä lähemmäksi stuntkuskeja ja heille, jotka eivät vakituiseen seuraa lajia, ehkä jopa keinon ymmärtää stunttaamista ja siihen liittyvää taitoa paremmin. Meillä on erinomainen tilanne näyttää vieraille, kuinka monipuolinen laji stunttaaminen on, sillä messuilla meillä on mukana kolme Suomen parasta kuskia, kolmella täysin erilaisella pyörällä: 450cc supermoto, 600cc kyykky ja 1000cc kyykky, kertoo kuskien koordinaattori Juuso Valtakari.

Kussakin näytöksessä kuskit esittelevät yhden tempun, sen erilaiset variaatiot ja kuinka se tehdään kolmella erilaisella pyörällä. Messuvierailla onkin siis erinomainen mahdollisuus tulla seuraamaan, kuinka taitavasti nämä hurjapäät hallitsevat pyöränsä ja samalla ehkä napata muutama vinkki omaan ajoonsa.

Näytökset päättyvät aina pieneen show’hun, jossa kaikki kolme kuskia laittavat parastaan tarjoten messuvieraille ikimuistoisen näytöksen taidoistaan. Kuskit Arttu Stenberg, Joona Vatanen ja Niko Säkkinen ovat tavattavissa 24MX & XLmoto -osastolla koeajohallissa ja aina näytosten jälkeen jakavat nimmareita faneilleen. 24MX & XLmoto -osastolla on läpi viikonlopun tavattavissa myös FMX-ammattilainen Sebastian Westberg sekä elämänsä ensimmäiseen Isle of Man TT -kisaan valmistautuva katuratakuljettaja Erno Kostamo.

MP20-messuilla saa suoraan vinkkejä omiin stuntvetoihinsa. Kuva: Ilkka Isoluoma photography.

Alla hieman maistiaisia, minkälaista meininkiä nämä kuskit saivat aikaiseksi viime vuoden messuilla.

Seuraa kuskien valmistautumista MP20-messuille somessa:

@arttustenberg

@joonavatanen

@sakkinenstunt

Teksti: 24MX & XLmoto -tiedotus.

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu