Vauhtiajot Battle palaa vuonna 2020 uudistettuna ja kehittyneempänä versiona. Kuva: Vauhtiajot

Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ottaa välivuoden jälkeen vetovastuun uudistuneesta ja tulevana vuonna kasvavasta Vauhtiajot-ratatapahtumasta ja tuo SM-arvot mukanaan.

Vauhtiajot Race & Rock -festivaali keräsi viime vuonna 16.

kertaa ennätysyleisön sekä ilta- että ratatapahtumaan. Vuonna 2019 Vauhtiajojen iltatapahtuma-alue koki muutoksia ja nämä muutokset keräsivätkin yleisöltä positiivisia kommentteja. Tapahtuma uudistui myös ikärajan myötä ja tervetullut K-18-muutos pysyy myös tulevana kesänä.

Vauhtiajojen ratatapahtuma teki viime kesänä kävijäennätyksen. Ratatapahtuma uusiutui ohjelmaan suhteen painottamalla kilpailuluokkien sijaan erilaisia näytösohjelmanumeroita. Näytökset säilyvätkin ohjelmassa myös tulevana kesänä, mutta tänä vuonna on haettu myös SM-arvoja Kapernaumin radoille. SM-arvojen mukana olo varmistuu loppuvuoden aikana. Remmiin hyppää yhden välivuoden jälkeen Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ry (Epua), joka ottaa vetovastuun ratatapahtumasta ja sekä Vauhtiajot että kävijät odottavat innokkaasti tulevan kesän ratatapahtumaa.

– Välivuosi ratatapahtuman järjestämisestä antoi meille tarvittavaa perspektiiviä huomioimaan ne asiat, joissa rataohjelmassa olisi parannettavaa. Olemme hakeneet SM-arvoja radan kilpailuihin ja palaammekin tapahtumaan mukaan uudella innolla, kertoo Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijoiden Juha Hautala.

Erityisesti positiivista palautetta keräsi ensimmäistä kertaa Riku Tahkon ja Monster Energyn kanssa yhteistyössä järjestetty Vauhtiajot Battle, josta voittajille oli tarjolla vain harvoille ja valituille jaettava Golden Ticket Gymkhana Grid -kilpailuun. Vauhtiajot Battle palaa vuonna 2020 Vauhtiajojen ratatapahtumaan uudistettuna ja kehittyneempänä versiona. Myös näytöspuolella mukana tulee olemaan Radalle.com-porukka, vaikka Epua ottaa vastuun kilpailujen osalta. Näin kokonaisuuden uskotaan olevan paras mahdollinen.

– Ratatapahtuman näytösohjelmaa järjestää kanssamme viime vuoden tapaan Radalle.com. Vuorostaan kilpailuosuuden ottaa vastaan Epua ry. ja tällä kokoonpanolla uskomme kokonaisuuden palvelevan yleisöä parhaiten, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

Kisaamisen rinnalla oheisohjelmalla on todella suuri rooli Vauhtiajoissa. Kuva: Vauhtiajot

Teksti: Kalle Keskinen, tiedote.

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu