Tampere Supercrossin katsomoiden odotetaan olevaan jälleen loppuunmyydyt. Kuva: Small Balls Production

Tulevana viikonloppuna iso joukko kovia kansainvälisiä supercross-kuskeja täyttää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen, kun Tampere Supercross järjestetään jo kuudetta kertaa. MotoGP:n ja rallicrossin MM-kaudet saadaan päätökseen, kun taas Formula ykkösissä ajetaan kauden toiseksi viimeinen GP.

Lue lisää...

Mestareiden Iltaa vietetään jälleen tammikuun 13. päivä Jyväskylässä. Kuva: AKK

Autourheilun vuosittainen Mestareiden Ilta -palkintogaala järjestetään Jyväskylässä 13.1.2018. Gaalassa palkitaan kauden 2017 ansioituneita ja menestyneitä tahoja. Lähtölaskenta Mestareiden Iltaan alkaa nyt, varmista paikkasi ajoissa!

Tutustu verkkosivuilta kattaukseen, hanki tiketit, ilmoittaudu ja varaa pöytäpaikka pikimmiten – luvassa on menestyksekkään autourheiluvuoden 2017 huipentava #palkintogaala, josta ei jalometallia tai meininkiä puutu!

Lue lisää...

FinTrack Tour kausi 2017-2018 polkaistaan käyntiin viikonloppuna Lahdesta. Kuva: Timo Keränen

Viikonloppuna avataan pienoisautoilun FinTrack Tourin uusi kausi Lahden Messukeskuksessa. Autosuunnistuksen SM-pisteistä mitellään Ahvenistolla. Kallio Racingilla on mahdollisuus tehdä jälleen suomalaista moottoriurheiluhistoriaa, kun tiimi taistelee peräti kahdesta MM-mitalista kauden finaalissa Qatarissa.

Lue lisää...

Esapekka Lappi voitti Neste Rallin 2017. Kuva: AKK/Toni Ollikainen.

Urheilugaalassa 2018 etsitään jälleen Sykähdyttävintä urheiluhetkeä. Vuodelle 2017 niitä on mahtunut yhteensä 20 kappaletta. Autourheilu on äänestyksessä hienosti edustettuna, sillä se saa peräti kaksi mainintaa.

Numeron seitsemän takaa löytyy Valtteri Bottaksen uran ensimmäinen F1-kilpailuvoitto, jota Kimi Räikkönen täydensi hienosti kolmannellla sijalla.

Lue lisää...

Cross Countryn Suomen mestaruus 2017 mitellään Miro Lehdon (vas.) ja Roni Salinin välillä. Kuva: Marko Vihriä

Viikonloppuna laitetaan pakettiin Cross Countryn SM-sarja, autosuunnistuksen SM-pisteistä kisataan Hyvinkäällä sekä enduron maailmanmestari Eero Remeksen MM-mitalin väri selviää kauden finaalissa Saksassa.

Lue lisää...

Parkanolainen Mikael Vuotari lähtee rallisprintin SM -sarjan kauden viimeiseen osakilpailuun kaksivetoisten sarjan johtopaikalta. Kuva: Taneli Niinimäki/AKK

Viikonloppuna ajetaan rallisprintin SM-finaali Huittisissa. Kansallisella tasolla on tarjontaa etenkin jokkiksessa, ja MM-areenoilla Patrik Pulkkinen ja Ajo Motorsport ottelevat Japanin Motegin radalla.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän