Motocrossin MM-kilpailu palaa Suomeen vuonna 2020! Kuva: Youthstream Media

Motocrossin MM-sarjan promoottori Youthstream on lisännyt Kansainvälisen Moottoriliitto FIM:n MM-kilpailukalenteriin Suomen osakilpailun KymiRingin moottoriradalle seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. 

Youthstreamin ja Lahti Events Oy:n välillä allekirjoitettu järjestämissopimus julkistettiin Latvian MM-osakilpailun yhteydessä tänään lauantaina.

Lue lisää...

Imatranajo tarjoaa erittäin korkealuokkaista kansainvälistä moottoriurheilua.Kuva: Pekka Varis

Vuoksen varrella saadaan nauttia ratamoottoripyöräilyn eliitin välienselvittelyistä, kun Pohjoismaiden suurin road racing -tapahtuma Imatranajo kerää maailman huiput viikonloppuna Imatran katuradalle.

Neljättä kertaa 14.-16. kesäkuuta osana kansainvälistä, katuradoille keskittyvää IRRC-sarjaa järjestettävä Imatranajo on saanut ohjelmaansa myös toisen kovatasoisen kansainvälisen sarjan, kun historiallisten GP-pyörien kuninkuusluokka ICGP saapuu Imatralle.

Lue lisää...

Kansainvälisten moottoriurheilun kattojärjestöjen, FIM:n ja FIAn, naiskomissiot järjestävät tänä vuonna kaikkien aikojen ensimmäisen yhteisen moottoriurheilukongressin. Kongressi järjestetään Vierumäellä 17.-18. elokuuta.

Kongressin lavalla nähdään ja kuullaan alansa huippuja ympäri maailman. Jo nyt esiintyjälistalla ovat mm.

Lue lisää...

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona ja VIP uudistuu. Tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi Rockstar.

Suomen suurin ja ainoa supercrossin sisähallikilpailu Tampere Supercross täyttää jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen perjantaina ja lauantaina 8.-9. marraskuuta. Kotimainen motocrosskausi paketoidaan päätökseen Tampereella nyt jo kahdeksannen kerran – Tampere Supercross on Suomen pitkäikäisin supercrosskilpailu.

Lue lisää...

Motocrossin SM-sarja jatkuu Karkkilassa. Kuva: Antti Peltola

Tänä viikonloppuna ajetaan motocrossin kaksipäiväinen SM-osakilpailu Karkkilan hienolla saviradalla.

Asetelmat tulevaan koitokseen ovat mahtavat ja Mansikin moottoriurheilukeskuksessa tullaan varmasti näkemään motocrossia parhaimmillaan. Sarjavierailijat tuovat lisäjännitettä sunnuntaihin.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/sarjavierailijat-varittavat-motocrossin-sm-osakilpailua-karkkilassa-viikonloppuna/

Lue lisää...

Vauhtiajot Battle -osakilpailussa voittajalle on palkintona paikka Gymkhana Grid -finaaliin Varsovaan. Kuva: Vauhtiajot tiedotus

Seinäjoen Vauhtiajot panostaa tänä vuonna ratatapahtuman ohjelmistoon, kun taas rataluokkia nähdään vähemmän kuin aikaisemmin.

Vauhtiajot järjestää Suomen suurimman motorshown Seinäjoelle, jonka toivotaan houkuttelevan paikalle jopa 60 000 kävijää viime vuoden tyyliin.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu