Sekalaiset uutiset

Laura Saksa vauhdissa. Kuva: FHRA ry

FHRA Drag Racing karavaani rantautuu ensi viikonloppuna Kalajoen upeisiin, luonnonkauniisiin maisemiin.

Kuljettajat jatkavat kovaa taistelua kauden 2017 pisteistä, kun Drag Race -kauden 4. osakilpailu ajetaan Kalajoen lentokentällä.

Kalajoella on ajettu FHRA:n Summer Nationals -kilpailuja yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2000.

Lue lisää...

Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

PowerParkin kansainvälisten tapahtumien kesä jatkuu kuluvalla viikolla kartingin Euroopanmestaruusosakilpailulla, jossa tulevaisuuden formulatähdet kisaavat EM-pisteistä Alahärmässä. Mukana on yli 200 nuorta kilpailijaa ympäri Eurooppaa. Tapahtumassa vierailee myös kansainvälisen autoliiton FIA:n presidentti Jean Todt.

Lue lisää...

Autofestari villitsee Pieksamäen tulevana viikonloppuna. Kuva: RADALLE.com tiedotus

Motopark Festivaali Pieksämäellä on RADALLE.comin suosituin viihdepainoitteinen autofestari laajoine camping-alueineen.

Tapahtuma alkaa perjantaina, jolloin rata on auki moottoripyörille ja autoille. Suosittu vaahtodisco starttaa ensimmäisen illan viihdeosuuden, ja tämän jälkeen esiintyy autopiireissä erittäin suosittu ja uransakin siellä startannut Portion Boys.

Lue lisää...

Kemoran Rata-SM-osakilpailu on Legends-luokan kauden pääkilpailu. Kuva: Pertti Kangasniemi

Viikonloppuna pohjoisempi Suomi saa nauttia runsaasta moottoriurheilutarjonnasta, kun Haapajärvi, Tornio, Kemijärvi, Veteli ja Oulu isännöivät SM-taistoja. SM-pisteistä mitellään Rata-SM-sarjassa, motocrossissa, kartingissa, speedwayssa sekä watercrossissa. MM-tasolla suomalaiset ovat tulessa F1- ja sivuvaunumotocross-sarjoissa.

Lue lisää...

Motocrossin SM-sarja jatkuu Karkkilassa. Kuva: SM-motocross Tiedotus

Heinäkuun toisena viikonloppuna SM-tasolla kisataan motocrossin, rallicrossin, crosskartien ja pienoisautoilun parissa. SM-viikkoa tähdittävät driftingin ja X-trialin SM-kisat ja lisäksi Imatra isännöi ratamoottoripyöräilyn IRRC-sarjan Suomen osakilpailua.

Motocrossin Karkkilan SM-osakilpailuun mukaan yli 200 ajajaa

Lue lisää...

Janne Ahosen uudessa Top Fuel dragsterissa on huikeat 900 hevosvoimaa. Kuva: FHRA Tiedotus

Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu tarjoaa suomalaista moottoriurheilua parhaimmillaan. SM-taistot kiihtyvät useissa eri lajeissa samalla, kun Alastaro isännöi Drag Racingin EM-sarjan osakilpailua, huippusuosittua Nitro Nationalsia.

Lue lisää...

Kimi Räikkönen on tällä hetkellä MM-pisteissä neljäntenä, kun F1-kaudesta on ajettu seitsemän osakilpailua. Kuva: Foto Studio Colonbo per Ferrari Media

Samalla kun Suomen moottoriurheiluareenat hiljentyvät keskikesän juhlintaan, moni suomalainen taistelee MM-sarjojen kärjessä kansainvälisillä kentillä.

Lue lisää...

Felix Nässi ajoi STK600-luokan ensimmäisen erän voittoon SM-kauden avauksessa. Kuva: Timo Nässi

Viikonloppuna SM-sarjat jatkuvat Road Racingin, rallicrossin, motocrossin, driftingin, kartingin, pienoisautoilun ja crosskartien parissa. Lisäksi Suomen Cupin pisteistä kisataan trialissa. MM-sarjassa Pekka Päivärinta ja Kirsi Kainulainen kisaavat RR:n sivuvaunuluokan Unkarin osakilpailussa ja Kallio Racing taistelee Italiassa Supersportin MM-osakilpailussa.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän