Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarja jatkuu nyt tulevana viikonloppuna Kiinan Shanghaissa, missä hallitseva PRO-A -luokan Aasian mestari, kirkkonummelainen Juuso Puhakka yrittää puolustaa PRO-luokan sarjajohtoaan. Kuva: Lamborghini Squadra Corse.

Hallitseva Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan PRO-AM-luokan mestari, kirkkonummelainen Juuso Puhakka starttaa PRO-luokan, eli niin sanotun ammattilaisluokan sarjajohtajana nyt viikonloppuna Kiinan Shanghaissa ajettavaan toiseksi viimeiseen osakilpailuviikonloppuun.

Aikaisemmin Malesiassa, Japanissa ja Etelä-Koreassa ajetuissa osakilpailuissa Puhakka ja hänen japanilainen tiimikaveri Takashi Kasai ovat olleet nousujohteisessa vauhdissa ja sen myötä he ovat neljän pisteen sarjajohdossa, kun ajamatta on vielä neljä 50 minuutin mittaista kilpailua.

Mainekkaan FFF Racing Teamin kuljettajakaksikko suuntaa Shanghain F1-radalle rentoutuneena ja erittäin motivoituneena. Koko kuluvan kilpailukauden Puhakka on tehnyt kellontarkkaa työtä ja ollut ajovuoroillaan kilpailun nopeimpia kuljettajia. Vastaavasti, kun Kasai on kilpailusta toiseen pystynyt suoritustasoaan parantamaan, niin sen myötä kaksikko lähtee hakemaan täyttä pistepottia, eli kahta aika-ajojen paalupaikan bonuspistettä sekä kahden osakilpailun täysiä mestaruuspisteitä.

Puhakka ja Kasai sekä heidän mestaruustaistelun kannalta pahin kanssakilpailija, uusiseelantilainen Chris van der Drift ja hänen taiwanilainen ajopari Evan Chen tietävät, ettei virheisiin ole varaa. Puhakka uskookin, että viikonloppu tulee olemaan huikeaa taistelua, joka ratkeaa jomman kumman autokunnan sortumiseen kovan paineen alla.

– Alkuvuoden kilpailuissa emme mitenkään pystyneet vastaamaan Driftin ja Chenin vauhtiin, koska Kasai ei saanut itsestään otettua kaikkea potentiaalia irti. Nyt kuitenkin kun olemme hartiavoimin ja periksiantamattomasti tehneet töitä, niin tiimikaverini on huikeasti parantanut suoritustasoaan ja siten olemme pystyneet heidät nyt loppukauden kilpailuissa voittamaan. Tätä mantraa tulemme tänäkin viikonloppuna hokemaan, eli kovan työn kautta aiomme olla heitä nopeampia ja siten haluamme lähteä sarjajohtajina myös lokakuun lopussa Espanjan Jerezissä ajettaviin finaaleihin, Puhakka kertoo.

Juuso Puhakan autokunnan otteet ovat parantuneet kauden edetessä. Kuva: Lamborghini Squadra Corse.

Uudet kotisivut ja Shanghain TV-koostelähetys C More Max -kanavalla

Yhteistyökumppaneiden maksimaalisen näkyvyyden turvaamiseksi Juuso Puhakka on uudistanut www.juusopuhakka.com-kotisivunsa sekä on niin sanotussa tähtikuljettajan roolissa C More TV-kanavalla lähetettävissä TV-koostelähetyksissä.

JuusoCAM-videot YouTubessa

Teksti: Jani Kekoni / Tiedottaja.

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.