APR Competition on edustettuna Kanonloppet-kilpailussa Ruotsissa. Kuva: AKK / Pertti Kangasniemi.

APR Competitionin Legends-kilpatiimi suuntaa kahden kuljettajan voimin Ruotsiin tulevana viikonloppuna. Karlskogassa ajetaan lauantaina ja sunnuntaina kansallisen mestaruussarjan osakilpailu Kanonloppet, jonka voitosta tiimin kuljettajat Leevi Lintukanto ja Johan Ahokas lähtevät taistelemaan.

Gelleråsenin radalla ajettava Ruotsin osakilpailu on tiimin tulokkaalle Leevi Lintukannolle ensimmäinen laatuaan. Myös Johan Ahokas on ehtinyt pitää jo useamman vuoden tauon Ruotsin kilpailuista. Miehet lähtevät Ruotsiin ennen kaikkea vetreyttämään rattikäsiään Suomen sarjaa ajatellen.

– Kiva lähteä Ruotsiin kisaamaan neljän vuoden tauon jälkeen. On mielenkiintoista nähdä, miten taso on siellä kehittynyt vuosien aikana. Viimeksi kun kävin Ruotsissa ajamassa, toin voiton tuliaisiksi. Totta kai meille kelpaa tälläkin kertaa vain voitto, hymyilee Ahokas.

Suomen sarjassa on ollut pitkä kesätauko, ja seuraava kotimaan osakilpailu häämöttää vasta 24.-25. elokuuta Kemoran radalla. Ensimmäistä Legends-kauttaan ajavalle Lintukannolle Ruotsissa kilpaileminen tuo toivottua lisäkokemusta.

– Hyvillä mielin lähdetään kohti Ruotsia. Tavoitteena olisi toki mahdollisimman hyvä sijoitus. Toivotaan, ettei auto hajoa! On mukava ajaa ylimääräisiä kilpailuja nyt, kun on ollut niin pitkä taukokin. Tämä on hyvää harjoitusta Kemoraa varten, Lintukanto tuumaa.

Ruotsissa Legendsit ajavat erikseen Pro ja Masters -luokissa. Ahokas ja Lintukanto liittyvät kovatasoisempaan Pro-kuljettajien ryhmään. Pro-luokan aika-ajot kellotetaan lauantaina kello 12.55 alkaen. Sunnuntaina ajetaan molemmat viikonlopun kilpailulähdöt. Ensimmäinen kilpailu startataan matkaan kello 10.45 ja toinen kilpailu kello 14.10.

Teksti: APR Competitionin tiedotus.

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.