Botniaringin simulaattorirataan on mallinnettu radan jokainen yksityiskohta. Kuva: Studio 397

Botniaringin moottorirata on ottanut askeleen kohti tunnetumpia areenoja, kun rata on päässyt kilparadaksi yhteen maailman suosituimmista ratasimulaattoreista. rFactor 2 -simulaattorilla voi tästä päivästä eteenpäin ajaa myös Botniaringin radalla kilpaa.

Studio 397:n kehittämä rFactor 2 on realistinen ja helposti laajennettava ratasimulaattori, ja yksi tämänhetken todellisen tuntuisimmista simulaattoreista. rFactor 2 -simulaattorista löytyy eri rataluokkia, ja se soveltuu mm. huipputason esports-kilpailuihin. Viime viikonloppuna päättynyt McLaren Shadow Project -sarja on näistä yksi esimerkki. Useat moottoriurheilutiimit ja -sarjat käyttävät simulaattoria harjoitteluun. rFactor 2 on myös suosittu simulaattorikuljettajien keskuudessa.

Botniaringin rata on mallinnettu Studio 397:n toimesta, ja ratasimulaattoriin on mallinnettu jokainen radan yksityiskohta. Simulaattorin myötä Botniaringin rata aukeaa uudella tavalla myös kansainväliselle ratayleisölle.

Botniaringin radalla voi nyt myös ajaa kansainvälisen GT-luokan kilpailuja. Kuva: Studio 397

rFactor 2 -ratasimulaattoria voi käyttää tietokoneella Steam-alustan kautta. Tulevana sunnuntaina Studio 397 järjestää Botniaringin kilpailuista koostuvan yleisöillan klo 20.00 Suomen aikaa. Illan kulkua ja kisailua pääsee seuraamaan livenä tästä.

Lue lisää asiasta tästä (englanniksi).

Teksti: Botniaringin tiedotus

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu