Rata

Mikko Okkonen Kuva: Taneli Niinimäki

Tallinnassa asuva Paltamon Moottorikerhon Mikko Okkonen on hurahtanut Legends-autojen maailmaan vasta hiljattain. Mies komeilee kuitenkin tällä hetkellä tulokkaiden eli Semipro-luokan kärkipaikalla pistetilastoissa.

Kotiradallaan tulevana viikonloppuna kisaileva Okkonen päätyi Legends-kilpureiden pariin hallitsevan mestarin vinkistä.

Lue lisää...

Patrick Kujala tiimikavereineen pääsi suihkuttamaan shampanjaa 1000 kilometrin kilpailun päätteeksi. Kuva: Patrick Kujalan Tiedotus

Suomen Patrick Kujalan tiimi voitti ylivoimaisesti viikonloppuna Ranskan Paul Ricardin radalla ajetun 1000 kilometrin Blancpain GT3 -sarjan kilpailun.

Viikonloppuna ajettiin Blancpain GT3 -sarjan Paul Ricardin 1000 kilometrin kisa.

Lue lisää...

Jani Hjerppe pääsi nousemaan podiumin korkeimmalle korokkeelle Ruotsin Falkenbergissä. Kuva: Jani Hjerppe Tiedotus

Mad Crocin Radical -ajaja Jani Hjerpella oli jälleen menestyksekäs viikonloppuna ajetussa Radical SR3:ssa, Skandinavian Radical Cupin viimeisessä osakilpailussa Ruotsin Falkenbergissä.

Aika-ajon jälkeen Jani Hjerppe löysi itsensä paalulta, 0.3 sekunnin erolla seuraavaan.

Lue lisää...

Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Finnish Touring Cars Championship eli FTCC-sarjan kolmas ja samalla toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Viron maaperällä tulevana viikonloppuna. Pärnussa kisailtavaan Suur Võidusõit -tapahtumaan osallistuu noin 150 kilpailijaa seitsemästä eri maasta.

FTCC-sarjan Pärnun osakilpailun aika-ajot ovat poikkeuksellisesti jo perjantaina, ja FTCC-luokkien osalta kilpailulähdötkin saadaan päätökseen jo lauantaina.

Lue lisää...

Lamborghini Gallardo ja Reiter Young Stars -tiimi koko komeudessaan. Kuva: Reiter Young Stars

Juhannusviikonloppuna ajettu Blancpain GT Series Endurance Cup -sarjan osakilpailu tarjosi melkoisen autourheilukattauksen Ranskan Paul Ricardin radalla. Nuorten ja lupaavien kuljettajien Reiter Young Stars -tiimissä ajavalle vantaalaiselle Marko Helistekankaalle kilpailu oli lajin kuninkuusluokassa ensimmäinen.

Lue lisää...

Juuso-Matti Pajuranta. Kuva: Photo4

Trofeo Nazionale Abarth -sarjan kauden neljäs kilpailuviikonloppu ajettiin tänä viikonloppuna Italian Vallelungassa. Sastamalalainen Juuso-Matti Pajuranta oli kärsinyt alkukaudesta kahdesta teknisestä keskeytyksestä ja on osaltaan niiden johdosta sarjassa kolmantena.

Vallelungassa kilpailut vietiin läpi kahdessa päivässä ja lauantaina puolen päivän aikaan oli vuorossa vapaat harjoitukset, joissa kolmen kärkikuljettajan ero oli vain 0,2 sekuntia Cosimo Barberinin ollessa nopein, Pajuranta oli toinen ja Ruotsin Joakim Darbom kolmas.

Lue lisää...

Valtteri Bottas nousi kuin ihmeen kaupalla podiumille Azerbaidžanin MM-osakilpailussa. Kuva: Mercedes AMG- Steve Etherington

Ennakkoasetelmat juuri päättyneeseen Azerbaidžanin F1-osakilpailuun olivat suomalaisittain hienot Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen startatessa kisaan kärkikolmikosta, mutta kaikki muuttui jo kilpailun toisessa mutkassa.

Lue lisää...

Sami-Matti Trogen kisaa tällä kaudella niin formuloissa kuin rallicrossissakin. Kuva: Sami-Matti Trogenin Tiedotus

Sami-Matti Trogen vietti keskikesän juhlan Espanjan Aragonissa, kun MotorLand-radalla ajettiin kauden ensimmäinen Spanish F4 -osakilpailu.

Ajotapa F4-sarjassa on sama kuin NEZ-sarjassa, jota Trogen on nyt ajanut kolmena viikonloppuna Sotschissa, Smolenskissa ja Ahvenistolla.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän