Sami-Matti Trogen on valintojen edessä, minkälaisella kalustolla ja missä sarjassa hän kilpailee tänä vuonna. Kuva: Sami-Matti Trogen tiedotus.

Sami-Matti Trogen ajoi GT3-luokan testiä Ranskassa. Autona 17-vuotiaalla Trogenilla oli Walkenhorst Motorsportin BMW M6. Paul Ricardin radalla järjestetyt testipäivät ajettiin useamman tallin kesken.

Lue lisää...

KIC Motorsport -tiimin uusi kuljettaja Patrik Pasma (vas.) ja tallipäällikkö Petri Lappalainen ovat tehneet kuljettajasopimuksen. Kuva: ASIC Sport.

Konsta Lappalainen, 18, ja Patrik Pasma, 20, ovat suomalaisen KIC Motorsportin kuljettajat FIA F3-luokan Regional EM-sarjassa kaudella 2020.

Lue lisää...

Kuva Botniaringiltä. Kuva: Reijo Kärkkäinen

MMR-Team on nyt 5-kertainen Endurance sarjan mestari, sarjavoitto sai sinetin kauden päätöksessä Alastaron radalla lokakuussa. Viidennen mestaruuden nappaaminen ei kuitenkaan ollut läpihuutojuttu, alkutaival oli kiharainen, mutta reitti oikeni kesän edetessä.

Lue lisää...

Viimeiseen kaarteeseen tultaessa mestari ja hopeamitalisti olivat toistensa tuntumassa.Edessä Philip Miemois, takana Veli-Pekka Karttunen. Kuva: Pertti Kangasniemi.

Rata-autoilun Legends-luokan viime kauden Suomen mestari Philip Miemois suuntasi autourheilun pariin jo kuusivuotiaana. Isoveljen kanssa jaettu karting-auto ei kauaa riittänyt, kun urheilu-ura alkoi rakentua.

Lue lisää...

Luka Nurmen yhteistyö syventyy suomalaisen GTM Motorsportin kanssa. GTM Motorsport on aikaisempien kilpailukausien aikana auttanut suomalaiskuljettajia kilpailemaan kansainvälisiin GT-ratasarjoihin. Kuva: Relaa Racing.

Määrätietoisesti ja ennen kaikkea päättäväisesti autourheilu-uraansa rakentava tamperelainen Luka Nurmi, 15, kilpailee kaudella 2020 kauhajokelaisen Relaa Racingin Junior Program -kuljettajana Porsche Sprint Challenge NEZ -ratasarjassa.

Lue lisää...

Veli-Pekka Karttunen janoaa SM-kultaa. Kuva: Pertti Kangasniemi.

“Eivät nuo mene mihinkään – minä ajan kovempaa.” Totuus tulee lasten suusta, tästä tokaisusta käynnistyi yksi autourheilu-ura lähes kaksikymmentä vuotta sitten – Legendsien viime kauden SM-hopeamitalisti Veli-Pekka Karttusen.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu