Juho Valtanen jatkaa karting-uraansa urheiluministerin myöntämän apurahan kera. Kuva: Riikka Silkala / AKK.

Urheiluministeri Sampo Terho on myöntänyt kahdelle autourheilun nuorten maajoukkueen, Flying Finn Academyn, kuljettajalle 6 000 euron arvoisen urheilija-apurahan.

Apuraha on myönnetty yhteensä 163:lle urheilijalle, joista autourheilun saralla onnekkaat ja historiassa ensimmäiset avustuksen saajat ovat A-maajoukkueen Juho Valtanen sekä William Alatalo.

Lue lisää...

Patrik Pasma sijoittui kolmanneksi MRFChallenge -sarjassa. Kuva: Patrik Pasma -tiedotus.

Oululainen 18-vuotias formulakuljettaja Patrik Pasma sijoittui kolmanneksi sunnuntaina päättyneessä MRF Challenge -sarjassa. Seuraavaksi tähtäin on asetettu Euroopan radoille.

Kolmen osakilpailun ja 15 kisalähdön mittainen talvisarja MRF Challenge ajettiin Dubaissa, Bahrainissa ja Intian Chennaissa marras-helmikuussa 2018-19.

Lue lisää...

Hallitsevan Lamborghini Super Trofeo Aasian sarjan mestarin Juuso Puhakan kilpailukauden 2019 kuviot ovat varmistuneet. Kuva: FotoSpeedy.it

Hallitseva Lamborghini Super Trofeo Aasian -sarjan mestari, kirkkonummelainen Juuso Puhakka, 20, kilpailee nyt helmikuussa käynnistyvällä kilpailukaudella niin Lähi-idässä kuin Aasiassa, jossa hän japanilaisen tallitoveri Takeshi Kasain kanssa hakee niin Lamborghini Super Trofeo Middle East sarjan kuin Aasian ratasarjojenkin mestaruutta.

Lue lisää...

Elias Niskanen on uusien haasteiden edessä. Kuva: PS Racing

18-vuotias kuopiolainen Formula Ford -mestari Elias Niskanen on tehnyt sopimuksen PS racing -tiimin kanssa kaudesta 2019 Aasian Formula Renault -sarjassa.

Niskanen hyppää täksi kaudeksi Formula Renault 2.0 -auton puikkoihin Kiinassa pääpaikkaansa pitävän suomalaisen PS racing -tiimin kilpailijana.

Lue lisää...

W Series -karsinnat järjestettiin Itävallan Melkissä Wachauringin ajoharjoittelukeskuksessa viime viikonloppuna. Kuva: W Series

Milla Mäkelä osallistui W Series karsintoihin Itävallan Melkissä Wachauringin ajoharjoittelukeskuksessa viime viikonvaihteessa. Nainen todisti vauhtinsa, joka ei kuitenkaan riittänyt jatkoon.

Mäkelä suoriutui nelipäiväisen karsinnan aikana kaikista tehtävistä vahvasti antaen näyttöjä omista ajotaidoistaan.

Lue lisää...

Milla Mäkelä on valmistautunut huolella tuleviin F3-sarjan karsintoihin. Kuva: Milla Mäkelän tiedotus

Milla Mäkelän valinta tammikuun 24.-28. päivä pidettäviin W Series karsintoihin julkaistiin marraskuun lopulla. Fyysistä kuntoa Mäkelä on harjoittanut jo kesästä lähtien pitäen silmällä mahdollisia tilaisuuksia päästä ajamaan, ja W Seriesin myötä tahti on kiihtynyt.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu