Asfalttisarjan päätösosakilpailu ajetaan Ikaalisten keskustassa, hienolla 4,5 kilometrin pituisella katuradalla lauantaina 24.8. kello 15 alkaen. Kilpailuun ilmoittautuminen puolestaan loppuu jo tänään 18.8. kello 23.59. Nyt kannattaa siis heti pistää nimi listalle, niin pääset nauttimaan hienosta sprint tapahtumasta ensi viikonloppuna. Myös sarjan ulkopuoliset ovat enemmän kuin tervetulleita haastamaan sarjalaisia.

 

Ja kuten kauden päättymiseen yleensä kuuluu, päätösjuhlat järjestetään lauantai-iltana live artistien tahdissa Turkin Puistossa. Ikaalisten kilpailukohtaiset palkinnot jaetaan noin 30 minuuttia kilpailun päättymisen jälkeen, kun taas sarjapalkinnot 20 parhaalle jaetaan ennen illan huipentavaa Arttu Wiskarin esiintymistä eli noin kello 22.45. Sarjapalkinnot tullaan jakamaan Turkin Puiston festivaali alueella juhlallisin menoin. Sarjassa palkittaville annetaan ilmaiseksi festivaali ranneke.

- Sarja on mennyt hyvin ja risuja sekä ruusuja on tullut kauden mittaan kivasti. Niin kuin oli ajatuskin, kehitämme systeemiämme jatkuvasti ja kannustan edelleen, että jos on vielä jotain, mitä haluaisitte muuttaa viimeiseen kilpailuun, niin minuun saa olla yhteydessä. Lisäksi olisi mukava kuulla Ikaalisten päätösviikonlopun aikana ajatuksia kuluneesta kaudesta ja olisiko tällaisella konseptilla kysyntää jatkossa, sarjan vetäjä Riku Ainasvuori kertoo.

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu