Perinteinen ja suorastaan legendaarinen, vuodesta 1997 Kerimäellä ajettu Kerimaa-sprint ajetaan jälleen lauantain iltakilpailuna, nyt päivämäärällä 20.5. Kilpailun alkua on tosin aikaistettu edellisistä vuosista tunnilla, sillä ensimmäinen auto starttaa reitille kello 16.00.

Kansallinen Kerimaa-sprint palvelee viime vuosien tavoin myös Historic sprint –sarjan sekä AKK:n Itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen alueiden mestaruusosakilpailuna.

Kerimaa-sprintin 2,5 kilometrin rata sisältää sekä alku- että loppuosaltaan yhteensä 800 metriä päällystettä. Väliin jäävä 1,7 kilometriä on leveämpää ja kovapintaisempaa valtiontietä ja lopussa kapeampaa kylätietä.

Kilpailun ajojärjestys on normaalista poiketen erittäin kilpailija- ja yleisöystävällinen. Ajojärjestys Historic, Naiset, Nuoret, Seniorit, Juniorit, Yleinen takaa “pienemmälle” kalustolle neitseellisemmän reitin samalla kun päivän nopeimman varmistusta on odotettava viimeiseen lähtöön saakka.

Kilpailumiljöö Kerimaan Lomakeskus tarjoaa erinomaiset varsinaisen kilpailun oheen loistavat harrastus- ja viihtymisolosuhteet kuten mm. A-oikeuksien ravintolan upeine kesäterasseineen, luhtihotellin, yksilölliset lomamökit sekä mielenkiintoisen vaihteleva 18-reikäinen golfkentän. Kannattaakin siis vakavasti harkita

yhteisen perhe- ja/tai tiimiviikonlopun yhdistämistä kilpailumatkaan. Alueesta löytyy lisätietoja osoitteesta kerimaa.fi ja kilpailutietoja Jaakko Nousiaiselta numerosta 040 530 0383 tai jaska.n@hotmail.com

Kilpailuun on ilmoittauduttava viimeistään 15.5.

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Uusimmat markkinoilla