Kuvassa on rata, joka on muodostunut Erkan pitkän RR-uran muistoista. Maailman moottoriratojen parhaat mutkat löytyvät nyt marttilalaisesta maalaismaisemasta.

Salon Urheiluautoilijat järjestää viidennen kerran Rallisprint/Crosskart-kisan. Nyt Talvi näyttää hyvältä ja luvassa on paras keli, kuin koskaan ennen. Kilpailu ajetaan sunnuntaina 27.1. ja tapahtumapaikkana on Erkka Korpiahon pieteetillä tekemä rata. Reitti on sama kuin viime talvena. Jäädytystyöt ovat sujuneet hyvin ja luntakin on saatu mukavasti, eli olosuhteet näyttävät ennennäkemättömän hyvältä.

Lue lisää...

Tällä kertaa hyvinkääläinen Harri Könönen ei antanut Kari Haapalaisen yllättää Kuplallaan. Reilu kolme sekuntia jäi miehille eroa, Könönen voitti. Kuva: Janne Levänen

Vantaan Pelastuslaitoksen autokorjaamopuolta pyörittävä hyvinkääläinen Harri Könönen Mazda 323 GTX:llä oli sunnuntaina Nastolan Hokkarassa historic-luokkien nopein kuljettaja.

Lue lisää...

Kuva: OP Rallisprint tiedotus

Salon Urheiluautoilijat järjestää viidennen kerran Rallisprint- sekä Crosskart-kilpailun. Talvi näyttää nyt hyvältä, ja luvassa on parempi keli kuin koskaan aiemmin.

Kilpailu ajetaan sunnuntaina 27.1. ja tapahtumapaikkana on Erkka Korpiahon pieteetillä tekemä rata, reitti on sama kuin viime talvena.

Lue lisää...

Heinolan Hannu Kärkkäinen Escortilla jatkaa Lahdessa historic-rallisprintin sarjapisteiden jahtaamista. Kuva: Marko Kyöstilä

Vain viikko sitten Rantasalmella kansallisen Lipponen OP-Talvisprintin yhteydessä ”korkattiin” vuoden 2019 Historic Rallisprint -sarja. Avauskisassa oli kaikkiaan 13 historic-luokan kilpailijaa, joista nyt viisi jättää Lahden Top Building Rallisprintissä HRS-sarjan toisen osakisan väliin.

Lue lisää...

Viime vuoden voittaja, OriUA:n Mika Myllylä asettuu myös viivalle sunnuntaina ajettavaan kilpailuun. Kuva: Marko Kyöstilä

Lahden UA:n järjestämä rallisprint ajetaan jälleen Lahdessa, Villähteen Hokkarassa. Kilpailu alkaa sunnuntaina klo 11 ja muutamaa tuntia myöhemmin tiedetään kuka tällä kertaa oli nopein.

Lue lisää...

Kari Haapalainen voitti lähes näytöstyyliin 3,5 sekunnilla, vaikka Kuplan moottorista yksi sylinteri lakkasi noin kilometri ennen maalia toimimasta. Kuva: Arto Ylhävaara

Rantasalmen UA:n isännöimä Lipposen OP-Talvisprint aloitti sunnuntaina autourheilukauden 2019. Kari Haapalainen oli historic-luokkien nopein kuljettaja, eikä tarvinnut voittoonsa edes toisen kierroksen suoritusta.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu