Alkuvuoden kiistatta kuumin puheenaihe on ollut lämpöinen ja lumeton alkutalvi. Kisajärjestäjät pohjoisinta Suomea lukuun ottamatta ovat seuranneet tarkkaan sääennusteita ja kilpailukalenterit ovatkin myllääntyneet melkoisesti siirrettyjen ja peruttujen kilpailuiden vuoksi. Nyt on Keski-Suomeen kuitenkin saatu hieman lunta ja pakkasta, joten olosuhteet kilpailun läpiviemiseen pitäisi olla kunnossa.

Lue lisää...

Kuvassa sarjapromoottori Mika Myllylä ja onnetar Helmi Myllylä, joka arpoi Mikko Koivulan AVON-rengassarjan voittajaksi. Kuva: Japan Motors Cup -tiedotus

Huhtikuun neljäntenä viikonloppuna käynnistyvän ja jo heinäkuun toisena viikonloppuna huipentuvan Japan Motors Cup asfalttisprint -sarjan ilmoittautuminen on avoinna maaliskuun viimeiseen päivään saakka, jonka jälkeen on selvillä ne kuljettajat ketkä himotuista neljästä Autourheilun Kansallisen Keskusliiton Cup-mestaruuksista tulee ajamaan.

Lue lisää...

Erkka Korpiaho. Kuva: Timo Honkala

Salon Urheiluautoilijoiden useana talvena Marttilassa järjestämä OP Rallisprint on jouduttu perumaan tältä talvelta keliolosuhteiden vuoksi.

Kilpailun ajankohtaa siirrettiin jo kertaalleen, mutta talven pakkasia ei odotuksista huolimatta saatu. Rata on tehty jäädyttämällä pellolle ja metsätielle, joten parin viikon kunnollinen pakkaskausi olisi tarvittu radan tekoon.

Lue lisää...

Rallisprintin SM-avaus 2020 siirtyi. Kuva: Taneli Niinimäki / AKK.

Valitettavasti leuto alkutalvi estää myös Top Building SM-Rallisprintin ajamisen suunnitellusti helmikuun alussa Lahdessa. Kilpailu järjestetään kuitenkin myöhemmin.

– Kilpailijoilta on tullut selkeä toive, että kilpailun kohtalosta ilmoitettaisiin mahdollisimman pian, joten vaikka ennusteet lupailevat ensi viikolle pikkupakkasta, niin tässä vaiheessa olemme pakotettuja ilmoittamaan, että kilpailua ei tulla ajamaan 2.

Lue lisää...

Japan Motors Cupiin ennakkoilmoittautui hyvä määrä kuljettajia. Kuva: Jani Kekoni.

Vuonna 2003 ensimmäisen kerran ajettu Autourheilun Kansallisen Keskusliiton (AKK) alainen asfalttisprintsarja ajetaan kesällä 2020 kahdeksan osakilpailun mittaisena ja teemansa mukaisesti nopeatempoisena kilpasarjana, jossa niin 2- ja 4-vetoisten kuin nuorten ja naisten luokissa on jaossa AKK-Motorsport ry:n viralliset CUP-mestaruudet.

Lue lisää...

Ensimmäisellä kierroksella Jari Pohjola oli Escortillaan jo historic-porukan nopein, mikä riittikin voittoon vaikka toisella kierroksella sattui ulosajo. Kuva: Toni Ollikainen

Varkauden UA:n Jari Pohjolalle kauden 2020 ensimmäinen kilpailupäivä Rantasalmen Lipponen OP Talvisprintissä oli kovasti kaksijakoinen.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu