Vesa Rissanen oli Uuraisten Höytiällä nopein historic-kuljettaja. Rissanen paljasti, että samalla testasi kalustoaan elokuun toisena viikonloppuna ajettavaa Lahden EM-kisaa varten. Arkistokuva.

Pieksämäkeläinen Vesa Rissanen nappasi jo neljännen voittonsa historicien rallisprint -sarjassa tänä vuonna. Viidestä ajetusta osakilpailusta Rissanen jätti helmikuisen Siikajoen kisan väliin, joten mestaruuden kannalta Hämeenkyrössä syyskuun lopussa ajettavassa sarjan päätöskisassa Rissasen ei ainakaan saisi keskeyttää.

Lue lisää...

Rallisprint-sarja on edennyt jo viimeistä edelliseen osakisaansa. Lylyläinen Daihatsu Charade -kuljettaja Rami Suominen on pysynyt pistejohdossa, mutta pieksämäkeläinen Vesa Rissanen on 16-sataisella Escort RS:llä paha haastaja mestaruutta ajatellen. Kaksikon välissä on kuusi pistettä ennen Uuraisten UA:n Höytiällä lauantaina 14.7.

Lue lisää...

Luokkavoitot kaikista neljästä SM-osakilpailusta kurvaillut Jere Pensas on V1600-luokan Suomi Cupin selvässä pistejohdossa. Kuva: JiiVee Korpela

Kun rallisprintin SM-sarjaa on nyt ajettu neljä kisaa kauden kuudesta osakilpailusta, on Suomi Cupin V1600-luokka tiukasti laihialaisen Jere Pensaan hallinnassa.

Lue lisää...

Janne Eronen. Kuva: Ari Karhunen

Rallisprintin SM-sarjassa ajetaan kauden aikana yhteensä kuusi osakilpailua, joista kaksi talven lumilla, kaksi kisaa asfaltilla alkukesällä ja sitten kaksi osakilpailua soralla syksyn koittaessa.

Toukokuun aikana ohjelmassa oli kaksi kisaa kestopäällysteellä, Vihdissä ja Kauhajoella, joissa kärkivauhtia pitivät asfaltille erikoistuneet autot ja kuskit.

Lue lisää...

Mika Lemmetti. Kuva: Vesa Rauhala

Laihian Urheiluautoilijoita edustava Mika Lemmetti ajoi luokkavoittoon rallisprintin SM-sarjan osakilpailussa Kauhajoella. Lemmetti ilmoittautui voitolla takuulla loppukaudesta tasaiseksi tulevaan kaksivetoisten Suomen mestaruusmittelöön. Edellisen Vihdin osakilpailun luokan kuudes tila oli pyyhitty pois mielestä.

Lue lisää...

Kuopiolainen Toni Pehkonen oli yleiskilpailuvoittaja Kauhajoen IKH SM-rallisprintissä. Kuva: AKK/Pertti Kangasniemi

Kuopiolainen, tehokasta Mitsubishi Lanceria käskyttävä Toni Pehkonen oli nopein sunnuntaina ajetussa IKH SM-rallisprintissä. Kauhajoella ajettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä noin 3,2 kilometriä pitkällä asvalttiradalla.

Lue lisää...

Ralli-SM tulosveikkaus

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu