Japan Motors Cupiin ennakkoilmoittautui hyvä määrä kuljettajia. Kuva: Jani Kekoni.

Vuonna 2003 ensimmäisen kerran ajettu Autourheilun Kansallisen Keskusliiton (AKK) alainen asfalttisprintsarja ajetaan kesällä 2020 kahdeksan osakilpailun mittaisena ja teemansa mukaisesti nopeatempoisena kilpasarjana, jossa niin 2- ja 4-vetoisten kuin nuorten ja naisten luokissa on jaossa AKK-Motorsport ry:n viralliset CUP-mestaruudet.

Lue lisää...

Ensimmäisellä kierroksella Jari Pohjola oli Escortillaan jo historic-porukan nopein, mikä riittikin voittoon vaikka toisella kierroksella sattui ulosajo. Kuva: Toni Ollikainen

Varkauden UA:n Jari Pohjolalle kauden 2020 ensimmäinen kilpailupäivä Rantasalmen Lipponen OP Talvisprintissä oli kovasti kaksijakoinen.

Lue lisää...

DAF 66 Marathon nähdään Crazy Miken käskyttämänä. Kuva: Crazy Mike -tiedotus.

Mauri “Crazy Mike” Uuskoski starttaa autourheilukauteen hiukan erilaisella rallikalustolla. Järveläläinen ajaa nimittäin Rantasalmen rallisprintissä tammikuun 5. päivä ja Jämsän F-rallisarjan osakilpailussa tammikuun 25. päivä Historic-luokan DAF 66 Marathon -autolla.

Lue lisää...

Rantasalmella on ajettu Lipposen talvirallisprittiä jo 15 kertaa lupanumerolla 1 tai 2. Nyt kun elämme tapaninpäivän iltaa, hieman aikaa on jännitelty, tuleeko sen verran pakkasia, että tapahtuma päästään jälleen ajamaan alkuperäisellä päivämäärällä 5.1. Nyt ratamestarit vielä uskovat vahvasti, että ajetaan. Jos kilpailua joudutaan syystä tai toisesta siirtämään, siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian Rantasalmen UA:n kotisivulla rua.fi. Ilmoittautuminen kisaan päättyy 29.12. päivän viimeisellä minuutilla.

Lue lisää...

Lahdessa järjestettiin lauantaina Hanaa Expo -autourheilumessut. Messuilla rallisprintin SM-sarjan osastolla Vihdin Urheiluautoilijoiden Ilari Jokirinne ja Petri Ranta kertoivat vieraille Vihdin osakilpailusta. Kuva: Vihdin UA.

Vihdissä järjestetään yhden välivuoden jälkeen rallisprintin SM-sarjan osakilpailu ensi kaudella. Vihdin Urheiluautoilijat järjestävät sunnuntaina 7.

Lue lisää...

Kilpailukaudella 2020 Japan Motors Cup on ainoa kokonaan asfaltilla ajettava rallisprintsarja Suomessa. Kuva: Jani Kekoni.

Kilpailukaudella 2020 Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK-Motorsport ry:n alainen Japan Motors Cup -asfalttisprintsarja on nopeatempoinen autourheilusarja, jossa AKK-Motorsport ry:n virallisista CUP-mestaruuksista kilpaillaan yleisen luokan, junioreiden, naisten ja senioreiden ryhmissä.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu