Niclas Grönholm oli Saksassa hienosti neljäs. Kuva: FIA World Rallycross Media

Rallicrossin MM-osakilpailu ajettiin Saksassa totutusti ruotsalaisen Johan Kristofferssonin komennossa. Suomen Niclas Grönholm ylsi kuitenkin hienosti finaaliin ja sivusi kauden parasta tulostaan.

Esteringin radalla ajetun osakilpailun finaalissa riitti dramatiikkaa; ruotsalainen Kevin Hansen ajoi pahasti ulos, ja finaali keskeytettiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella punaisilla lipuilla.

Hansen vietiin ambulanssilla sairaalaan, mutta Hansenin hymyilevän äidin vilkutukset ambulanssissa viittasivat siihen, ettei vakavammasta loukkaantumisesta ollut kuitenkaan kyse.

Uusintalähtöön Niclas Grönholm starttasi viimeiseltä paikalta, eikä saanut alkumutkissa napsittua kanssakilpailijoiden päänahkoja. Norjan Petter Sohlberg keskeytti kuitenkin Grönholmin edestä, ja Grönholm ajoi maaliin neljäntenä. Mies on tällä kaudella kahteen kertaan pystynyt samaan tulokseen, kun Grönholm oli neljäs myös Barcelonan ja Riian osakilpailuissa.

Rallicrossin EM-sarjassa Jesse Kallio ajoi niin ikään finaaliin, ja kiidätti menopelinsä loppusuoralla hienosti kolmanneksi.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

GRX Taneco -tiimi haluaa loistaa Saksassa

Kallion EM-tulokaskausi päättyy Saksassa: “Olen kehittynyt kuljettajana tosi paljon”

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu