Toni Lukander keräsi tasaisen suorittamisen turvin suurimman pistepotin Honkajoelta. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Rallicrossin SM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin lauantaina 17.6. Honkajoella. SuperCar-luokassa voiton otti Ari Perkiömäki ennen Toni Lukanderia ja Kari Irriä. SRC-luokan voitti Joni-Pekka Rajala ja Autokrossissa ykkönen oli Toni Kuhanen.

Rallicrossin SM-sarjan pistelaskua muutettiin tälle kaudelle niin, että SM-pisteitä jaetaan alkueräsijoitusten, semifinaalisijoitusten ja finaalisijoitusten perusteella. SuperCar-luokassa eniten pisteitä keräsi finaalissa toiseksi sijoittunut Toni Lukander (24 pistettä) ennen Ari Perkiömäkeä (23 pistettä) ja Kari Irriä (22 pistettä). Kahden osakilpailun jälkeen SM-pistejohdossa on Atro Määttä 45 pisteellään, mutta tilanne on suorastaan uskomattoman tasainen kun kakkospaikalla olevalla Jere Kalliokoskella on 41 pistettä ja hänen takanaan ovat Toni Lukander, Jukka Lautamäki ja Ari Perkiömäki, joilla kaikilla on koossa tasan 40 pistettä.

– SM-sarjan uusi pistelaskusysteemi on parhaimmillaan tasaisissa suorituksissa ja tiesimme jo etukäteen juuri tasaisen suorittamisen olevan yksi tiimimme valttikorteista, kommentoi Lukander.

– Pisteitähän sarjassa on tarkoitus kerätä, joten vaikkei voittoa tullutkaan niin päivän suurin pistepotti kyllä lämmittää mieltä.

Teksti: TLRX Tiedotus / Tico Anttonen

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän