Crazy Mike. Kuva: Marko Kyöstilä

Rallicrossin Pohjois-Euroopan mestaruussarja NEZ käynnistyi viikonloppuna Latvian pääkaupungin Riian naapurissa Ropažissa. Suomi oli hyvin edustettuna kisassa, sillä mukana oli peräti kymmenen “härmäläiskuljettajaa”.

Super 1600 -luokassa espoolainen Kalle Markkanen koki dramatiikkaa runsain mitoin.

Lue lisää...

Mauri "Crazy Mike" Uuskosken rallicrossin NEZ-sarja Latviassa käynnistyi komeasti toisella sijalla. Kuva: Crazy Mike tiedotus

Mauri “Crazy Mike” Uuskosken rallicrossin NEZ-sarja Latviassa alkoi lupaavasti, kun hän ajoi toiseksi. NEZ 2000-luokassa Peugeot 306-autolla kisaava Uuskoski oli ensimmäisen alkuerän seitsemäs, toisessa hän ajoi neljänneksi ja kolmannen alkuerän suoritus riitti toiseen tilaan.

Lue lisää...

Crazy Mike lähtee parantamaan viime kauden tulostaan Rallicrossin Nez-sarjaan. Kuva: Marko Kyöstilä

Mauri “Crazy Mike” Uuskoski lähtee erittäin luottavaisena tulevana viikonvaihteena alkavaan neljän osakilpailun rallicrossin NEZ-sarjaan. Kilpailu ajetaan Latvian Riikassa 333-radalla.

– Hyvältä näyttää. On rauhallinen ja päättävä fiilis, Crazy Mike kuvailee kisaviikon tunnelmia.

Lue lisää...

Toni Lukander. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Rallicrossin SM-sarja jatkui lauantaina 8.7. Tampereen Kaanaa Centerissä, jossa nähtiin jälleen erittäin tapahtumarikas kilpailu. SuperCar-luokassa voiton vei suurimman mahdollisen pistemäärän kerännyt Atro Määttä (30p), toiseksi sijoittui Jukka Lautamäki (22p) ja kolmanneksi Ari-Pekka Niemi (17p).

Lue lisää...

Sami-Matti Trogen. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

RX Academy ajoi kauden kolmannen kilpailun Tampereen Kaanaassa. Sami-Matille Trogenille kilpailu oli kauden toinen ja samalla viimeinen, kiireet formuloiden parissa kiidättävät nuorukaista loppukauden ympäri Eurooppaa.

– Aika haikea olo juuri nyt, Academy on ollut niin hieno kokemus.

Lue lisää...

Kuvassa SuperCar-luokan voittoon ajanut Atro Määttä. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Kamppailu rallicrossin SM-pisteistä jatkui lauantaina Kaanaa Centerissä. Kauden kolmas osakilpailu tarjosikin yleisölle aurinkoisen sään lisäksi runsaasti nähtävää läpi päivän. Tiukka taistelu Suomen mestaruuksista vain kiristyy, kun Kaanaan osakilpailun jälkeen on ajamatta enää kaksi osakilpailua.

Lue lisää...

Kuvassa etualalla Kari Irri. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Rallicrossin SM-sarja jatkuu lauantaina, kun karavaani suuntaa Kaanaan moottoriurheilukeskukseen. Pistekamppailu luokissa kiristyy, kun ajamatta on kolme osakilpailua.

SuperCar-luokassa käydään erittäin mielenkiintoista kamppailua sarjan kärkisijoista. Tasaisuudesta kertoo se, että pistetaulukon viiden kärki majailee ainoastaan viiden pisteen sisällä toisistaan.

Lue lisää...

Toni Lukander. Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Toni Lukander on parhaillaan rallicrossin SM-sarjan jaetulla kolmossijalla. Edelliskilpailusta suurimman pistepotin kerännyt mies lähtee luottavaisin mielin lauantaina ajettavaan Tampereen osakilpailuun. 

Rallicross SM -sarja jatkuu viikonloppuna Tampereen Kaanaalla. SuperCar-luokassa pistetilanne on todella tiukka, kun viisi ensimmäistä kuljettajaa on viiden pisteen sisällä.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän