Ralli SM -sarjan kesäkausi käynnistyi poikkeuksellisen myöhään, kun syyskuun ensimmäisenä lauantaina ajettiin Kouvolan seudun vauhdikkailla sorateillä kauden neljäs osakilpailu.

Jaro Kinnunen ja kartanlukija Tuukka Shemeikka lähtivät luottavaisena reitille, kun takana oli huolellinen valmistautuminen. Kuljettajaparin luottamus näkyi myös kellossa ja kaksikko pystyi repäisemään rallin alkupätkillä eroa muihin.

Neljän erikoiskokeen jälkeen Jarospeed-tiimin värit olivat 16 sekunnin johdossa.

- Onnistuimme hyvin heti alkupätkillä. Mitään ylimääräistä yritystä ei ollut, Kinnunen kommentoi huoltotauolla.

Kilpailun toisella puoliskolla Kinnunen ajoi vielä yhden pohja-ajan eikä kärkipaikka ollut uhattuna. Maalissa ero toiseksi ajaneeseen Ville Hautamäkeen mitattiin 17,9 sekunniksi.

- Täysin ongelmaton kilpailu ja homma oli täysin kontrollissa. Hienoa oli ajaa näillä teillä ja fiilis oli huipussaan, kun tavoite täyttyi, Kinnunen summasi.

- Virheetön suoritus, joten tyytyväisyyteen on aihetta. Aivan perussuoritus riitti hyvin tällä kertaa, kartanlukija Shemeikka vahvisti.

SM2-luokan sarjatilanne kiristyi entisestään, kun kolmen kärki on nyt kolmen pisteen sisällä. Jaro Kinnunen lähtee kauden päätöskisaan (25.-26.9. Seinäjoki) pistekakkosena.

Kuva ja teksti: Jarno Saari

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.