Emil Lindholm ja kartanlukija Mikael Korhonen saalistivat ERC-rallisarjan avausosakilpailusta kymmenennen sijan. TGS Worldwide –tiimi Škodalla liikkeellä ollut kaksikko sai täten myös arvokasta kokemusta täysin asfaltilla ajetuilta erikoiskokeilta.

Lindholm teki samalla testityötä intialaiselle MRF Tyres –rengasmerkille. Nuorukainen sujutteli rallin ongelmitta läpi, ja toi täten erittäin hyödyllistä testitietoa rengasmerkille. Mestaruuspisteitä tilille ropisi seitsemän.
- On aina hyvä päästä maaliin ilman ajovirheitä. Keskityimme renkaiden testaamiseen, ja se oli tämän rallin tarkoituskin. Huippusijoituksista taistelun aika tulee myöhemmin, Lindholm tiedostaa.

Kovavauhtiset kilometrit ovat myös MRF Tyresin mieleen, sillä kilpailuolosuhteista saatu data auttaa yritystä kehittämään seuraavan sukupolven kilparenkaita.

- Data erikoiskokeilta on todella tärkeää heille. He voivat verrata suoraan omaa tuotettaan kilpailijoiden merkkeihin samoissa olosuhteissa. Me vertailimme ajoamme ainoastaan tiimikaveriimme Craig Breeniin. Ajoimme sunnuntainakin avauspätkää lukuun ottamatta melko samaan tahtiin. Se on meille hyvä juttu, myhäili Lindholm.

Lindholm oli viidentenä autona reitillä ajettuaan kyseisen sijoituksen ennen kisaa järjestetyllä aika-ajoerikoiskokeella. Seuraavan kerran Lindholm starttaa ralliin MRF Tyresin tehtäviin ERC-sarjan seuraavassa osakilpailussa, joka ajetaan Latviassa 14. – 16.8.

- Siellä onkin sitten soralla tutummat olosuhteet suomalaiskuljettajalle. Nopeita teitä on luvassa, ja me pääsemme ajamaan päivän testin ennen rallin alkua, jotta saamme hyvän tuntuman kilpailuun.

Lopputulokset, Rally di Roma Capitale

1. Aleksei Lukyanuk – Dmitri Eremeev (RUS) Citroën C3 R5 1:18:58,9
2. Giandomenico Basso – Lorenzo Granai (ITA) Volkswagen Polo GTI R5 + 29,3
3. Oliver Solberg – Aaron Johnston (SWE/IRL) Volkswagen Polo GTI R5 + 54,9
4. Craig Breen – Paul Nagle (IRL) Hyundai i20 R5 + 1:15,5 …..
10. Emil Lindholm - Mikael Korhonen (FIN) Škoda Fabia R5 Evo2 + 2:10,1

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.