Näyttääkö Markus Hellström Petäjävedellä muille takavaloja? Kuva: Timo Honkala

F-Rallisarjan finaalissa Petäjävedellä on korkeat panokset, kun kilpailussa taotaan kuusi mestaria. Ainoastaan seniorien mestaruus on ratkennut.

Kari Kytölä varmisti historiallisen seitsemännen mestaruuden jo viimeistä edellisessä osakilpailussa Heinolassa.

Finaalissa ovat vielä jaossa yleisen klassikon, kaksi- ja nelivetoisten nuottiluokkien, juniorien, tulokas- että Original Cupin mestaruudet.

Petäjäveden UA otti järjestääkseen F-Rallisarjan päätösosakilpailun, kun Laihian UA ilmoitti, että he ovat pakotettuja vetäytymään osakilpailun järjestämisestä tekijöiden vähyyden vuoksi. Laihian UA on kuitenkin mukana järjestämässä toista erikoiskoetta.

Kymmenes Kyläseppäralli ajetaan tulevana lauantaina. Alkujaan Petäjäveden UA:n piti järjestää vain kyläralli, mutta siitä paisui lopulta yksi kauden suurimmista ralleista. Määräaikaan mennessä ralliin ilmoittautui peräti 187 osallistujaa.

Tästä luet ralli-infon, joka sisältää yleisölle tietoa rallipäivän tapahtumista sekä rallipakettien myynnistä, lippujen hinnoista ja erikoiskoekuvauksista. Linkki: http://www.f-rallisarja.fi/osakilpailut/19-10–x-kylasepparalli/

Teksti: Jorma Mikkola

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu