Toni Kemppainen Opel Kadetin ohjaimissa. Piippola-rallissa ensimmäisen kerran nuottien kanssa.

Kemppainen Racingin kisakausi 2019 starttaa ensi lauantaina 12.1. ajettavassa R-Rallicup rallisarjan avausosakilpailussa VI Shell Piippola-rallissa. Viiden erikoiskokeen ralliin ilmoittautui ennätysmäärä kilpailijoita. Mukana on peräti 249 kuljettajaparia.

 

Kemppainen Racingin 24-vuotias Toni Kemppainen saa F-ryhmän yli 230 hevosvoimaisen Opel Kadetin kylkeen lähtönumeron 146. Oululainen ajaa Piippola-rallissa uransa ensimmäisen nuottirallin. Tällä kaudella nuotitettavissa kilpailuissa kartanlukijana toimii kokenut Kari Kajula, joka on aiemmin saavuttanut Britannian rallimestaruuden Marko Ipatin rinnalla sekä SM-mitaleita Ipatin ja Anssi Rytkösen parina.

Kemppaisen tärkeimmät kilpailut tällä kaudella ovat Suomen MM-rallin yhteydessä ajettava Vetomies-ralli sekä Historic-luokan EM-osakilpailu Lahdessa. Talvikauden R-Rallicupin nuottirallit toimivat hyvänä harjoituksena valmistauduttaessa kesäkauden vaativiin ja kovatasoisiin kilpailuihin.

- Piippola-ralli menee varmasti vielä opetellessa nuotitusta ja totutellessa ajamaan nuotista. Ei varmasti tule olemaan helppoa, kun nuottikokemusta ei vielä ole. Apuna on kuitenkin huippukartturi. Tavoitteena on saada tehtyä tasalaatuista nuottia, johon pystyy ajaessa luottamaan. Autoa on kunnostettu huolellisesti ja se tuntuu nyt hyvältä, Toni Kemppainen kertoo.

Kemppainen Racing –tiimin toinen kuljettaja, Tonin isä Ari Kemppainen on Piippola-rallissa mukana Historic-luokan Opel Kadetilla. Tyrnäväläisen kokeneen ralliharrastajan ja hänen kartanlukijansa Jari Saksion lähtönumero on 154.

VI Shell Piippola-rallin lähtöluettelo löytyy osoitteesta: https://www.rallitulokset.net/shell2019/startlist.pdf
Tulokset päivitetään kilpailupäivänä osoitteeseen: https://www.rallitulokset.fi/shell2019/

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu