Markus Hellström (oik.) starttaa kartanlukijansa Tapio Järven kanssa F-rallisarjan alkavaan kauteen toiveikkaana ja hyvin valmistautuneena. Kuva: Markus Hellström tiedotus

Uudistunut F-rallisarja starttaa tänään Kaavin ympäristössä ajettavalla Koillis-Savo Rallilla. Rallimenestyksemme yhteen kivijalkaan tuli tähän kauteen mukaan myös nuottiluokat, joihin ilmoittautui mukavasti kaikkiaan 46 autokuntaa.

Markus Hellström lähtee kauden 2018 sarjaan toiveikkaana ja hyvin valmistautuneena. Tuttu Volvo on saanut raikkaan uuden värityksen ja tekniikkaa on kehitetty erityisesti jarrujen osalta. Auto on myös kokenut uuden laihdutuskuurin, kun viimein myös f-ryhmän ralliautoihin sallittiin ns. pleksilasit.

Kartturin paikalle tähän kauteen istahtaa tauon pitänyt kokenut Tapio Järvi, joka muistetaan monen muun ohessa Markuksen kyydistä muutaman vuoden takaa. Kaksikko on laittanut tavoitteet korkealle hakien sarjamestaruutta.

Vaikka Länsi-Suomessa on talvi ollut taas käytännössä lumeton, on miehistö saanut ajettua hyvät testit Keski-Suomen ralliteillä ja yhteistyö on heti lähtenyt toimimaan lupaavasti. Volvon kehitys- ja säätötyö on mennyt jälleen oikeaan suuntaan, joten viikonlopun ralliin he lähtevät hyvin mielin.

Teksti: Tero Nättiaho

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu