Koillis-Savon UA:n järjestämä Koillis-Savo ralli toimi Rally Trophyn neljäntenä osakilpailuna. Tarjolla oli liki 80 ek-kilometrin reitti sisältäen kuusi erikoiskoetta. Sarjakärjessä kilpailuun starttasi Tuomo Vanhala.

Lue lisää...

Julkaisuvapaa kuva / Jari Huttunen-Antti Linnaketo, Opel Adam R2. Kuva: Tapio Lehtonen / RALLIRINKI

Nuori suomalaiskuljettaja Jari Huttunen tuuletti sunnuntaina päättyneessä Saksan MM-rallissa RC4-luokan voittoa. Opelin tehdastallin Opel Adam R2-autolla ajanut Huttunen kukisti luokassa toiseksi ajaneen hollantilaiskuljettaja Timo van der Marelin kolmen minuutin ja 15 sekunnin marginaalilla.

Lue lisää...

– Kaiken kaikkiaan rallista jäi tosi hyvä fiilis. Ajettiin kaikki pätkät läpi, päästiin maaliin ja saatiin paljon arvokasta oppia, Lario summasi.

– Meillä oli viisi rengasrikkoa, niin sen puolesta ihan kärkitaistoon ei ollut asiaa. Tavoite oli viiden joukkoon ja se saavutettiin.

Lue lisää...

Juho Hänninen. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Teknisistä ongelmista Saksan MM-rallin alkutaipaleella kärsinyt Toyota Gazoo Racing WRC teki nousua loppua kohden. Jokainen tiimin kuljettaja sai kirjattua itselleen kovimman EK-ajan. Paras suomalainen oli lopulta Juho Hänninen, joka sijoittui neljänneksi +1:49.2 erolla kärjestä.

Lue lisää...

Tade Lario. Kuva: Bastian Roux

Nuori helsinkiläinen rallilupaus Taisko “Tade” Lario on taistellut maaliin lauantain ajopäivän Saksan MM-rallissa. Jo perjantaina Lario koki kovia teknisten murheiden vuoksi ja sama meno jatkui lauantaina.

– Muuten ihan ehjä ajopäivä, mutta neljä rengasrikkoa.

Lue lisää...

Henri Hokkala nousi pistetaulukon jaetulta neljänneltä sijalta johtoasemaan. Kuva: Pekka Mäkinen

Kaavin ympäristössä tänään ajettu Koillis-Savo Ralli oli juuri niin arvaamaton kilpailu kuin etukäteen hieman ennustettiinkin. Tiedossa oli, että savolaiset, vauhdikkaat soratiet voivat olla niihin tottumattomille hankalia.

Lue lisää...

"Tade" Lario koki kartturinsa Tatu Hämäläisen kanssa tapahtumarikkaan päivän Saksassa. Kuva: Tade Larion Tiedotus

Helsinkiläinen rallilupaus Taisko “Tade” Lario koki kartturinsa Tatu Hämäläisen kanssa todella tapahtumarikkaan päivän Saksan MM-rallissa perjantaina. Lario on kahdeksan erikoiskokeen jälkeen RC4-luokassa kuudentena.

Lue lisää...

Aleksi Röyhkiö hakee Kaavilta menestystä. Kuva: Jarno Saari

Lauantaina ajetaan Kaavilla Koillis-Savo Ralli, joka on junioreiden SM-rallisarjan toiseksi viimeinen osakilpailu. Aleksi Röyhkiö tavoittelee kilpailusta nuorten cup-pisteitä.

17-vuotias Röyhkiö on nuorten sarjapisteissä toisena, mutta selkeänä tavoitteena V1600-luokan Renault Cliolla ajavalla kuskilla on sarjan mestaruus.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän