Marcus Grönholm nähdään yhdessä lempiralleistaan helmikuussa. Kuva: GRX Management Team.

Ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm lähtee ajamaan vielä kerran Ruotsin MM-rallin helmikuussa. Grönholm täytti viime vuonna 50 vuotta ja nyt hänen on aika nauttia itselleen antamasta lahjastaan.

Lue lisää...

Ajari Piironen on Ketomaa Racing -tiimin ensimmäinen kuljettajakiinnitys. Kuva: Marko Kyöstilä

Uusi kotimainen rallitiimi Ketomaa Racing on ostanut M-Sportilta kaksi Ford Fiesta R2-mallia, joita tarjotaan nuorten kuljettajien käyttöön. Uuden rallitiimin tulevaisuuden tavoitteena on tuottaa ammattimaisia kuljettajia kohti rallin kansainvälistä huippua.

Lue lisää...

Samuli Nevä avasi kisakautensa Lopella. Kuva: Patrick Rupponen

Paimion UA:ta edustava Samuli Nevä kartturinaan Juha Kivimäki aloittivat kautensa lauantaina Lopella ajetussa Kaloppi Rallissa. Kaksikon hyvin sujunut ralli päättyi kuitenkin ennenaikaisesti Corolla GT:n kytkintä vaivanneeseen “euron vikaan”.

Lue lisää...

Hollannin Kees Burger vei tasaisuudellaan voiton Kaloppi Rallissa. Kuva: Marko Kyöstilä

Lopen ja Karkkilan UA:n järjestämä Kaloppi Ralli avasi eteläisen Suomen rallikauden 2019. Kisa ajettiin mukavassa parin asteen pakkasessa ja erikoiskokeet olivat hyvässä kunnossa ja penkatkin olivat kasvaneet viimeisen viikon aikana.

Lue lisää...

Savonlinnan kilpailu on kaksi kertaa valittu Historic Rally Trophy -sarjan parhaaksi osakilpailuksi. Kuva: Marko Kyöstilä

Joka toinen vuosi ralleja isännöinyt Savonlinnan Urheiluautoilijat ry on järjestänyt Historic Rally Trophyn osakilpailuja kuudesti. Näistä kaksi, vuoden 2008 ja 2017 kilpailut on valittu sarjan parhaiksi osakilpailuiksi.

Lue lisää...

TOYOTA GAZOO Racing juhli Neste Rallin voittoa Jyväskylässä vuonna 2018. Kuva: Toni Ollikainen/AKK

Suomen MM-ralli, Neste Ralli, ja japanilaisen autonvalmistaja Toyotan suomalainen maahantuoja, Toyota Auto Finland Oy, jatkavat yhteistyötään kahden vuoden sopimuksella. Katsojaelämyksien kehittäminen ja vastuullinen tapahtumarakentaminen ovat yhteistyön tärkeitä kulmakiviä, joiden avulla halutaan tarjota entistä parempia kokemuksia kaikille rallia seuraaville ja siellä vieraileville.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu