Suniselle ja kartanlukija Mikko Markkulalle päivä oli virheetön. Jokelalainen piti autonsa tarkasti keskellä tietä ja antoi ajon puhua puolestaan.

– Päivä oli kaikkiaan hyvä. Ajo sujui mukavasti ja tein monilla erikoiskokeilla kokemukseeni nähden kelpo ajan. Osa erikoiskokeista oli vielä meidänkin lähtöpaikalla todella liukkaita, Suninen kertasi.

Lue lisää...

Esapekka Lappi muistuttaa säällä olevan suuri merkitys Australian MM-rallissa. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC

Toyota Gazoo Racing -rallitiimi on valmiina MM-sarjan kauden päätösosakilpailuun Australiassa. Torstain testipäivä oli tiimin osalta onnistunut, ja rallin avauspäivään suunnataan varmistamaan valmistajien sekä kuljettajien mestaruudet.

Lue lisää...

Niko Mäkisen kausi ei sujunut loppuun asti miehen toivomalla tavalla. Kuva: Toni Ollikainen/Tonigraphs

Niko Mäkinen käveli viimeisen SM-rallin aikana keskellä pimeää metsää ja mietti miten kausi meni. Ja miksi. Kilpa-auto oli rengas alleen taittuneena tien varressa toisella erikoiskokeella, ja laihialaisen mieli oli sysimusta.

Lue lisää...

Teemu Suninen osallistuu nyt ensimmäiseen Australian MM-ralliinsa. Kuva: Taneli Niinimäki

Rallin MM-sarjan päätösosakilpailu ajetaan tällä viikolla Australiassa. Kaukaiseen kilpailuun lähtee Suomesta tuttu kuljettajakolmikko: Toyotan riveissä ajavat Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi sekä Fordin Teemu Suninen, joka osallistuu nyt urallaan ensimmäisen kerran kyseiseen ralliin.

Lue lisää...

Esapekka Lappi lähtee tänä vuonna hyödyntämään edellisvuonna haettua kokemusta. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Toyota Gazoo Racing -rallitiimi matkustaa seuraavaksi Australiaan kauden viimeiseen MM-ralliin 15.-18. marraskuuta. Tiimin tavoitteena on valmistajien maailmanmestaruus, ja tiimi onkin hyvässä vauhdissa kohti mestaruutta 12 pisteen johtoasemallaan.

Lue lisää...

Kalle Rovanperä. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Kalle Rovanperä on ehdolla palkinnonsaajaksi rallin MM-sarjan päätösgaalassa kahdessa eri kategoriassa.

Rallin ihmelapsi, Skodalla WRC2-luokassa kisaava Kalle Rovanperä pääsi näyttämään kyntensä tänä vuonna rallin MM-sarjassa. Nyt loistavat otteet saavat virallisen tunnustuksen, kun Rovanperä on nimetty ehdokkaaksi rallin MM-sarjan päätösgaalassa jopa kahteen eri kategoriaan.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu