Muut lajit

Arttu Ylöstalo on ollut pitelemätön eMotorsportsin SM-osakilpailuissa. Kuva: Circuit Media - Kaj Erik Kytönen

Virtuaaliautourheilun SM-sarjan kauden neljäs osakilpailu ajettiin maanantaina 19. kesäkuuta Aston North -radalla. Kilpailu oli jälleen kerran Arttu Ylöstalon heiniä, mikä tiesi sitä, että mies saavutti jo kolmannen SM-voittonsa tällä kaudella.

Lue lisää...

Etualalla kilpailun voittaja Jesse Nieminen. Kuva: Kaj-Erik Kytönen

Virtuaaliautourheilun SM-sarjan kauden kolmas osakilpailu ajettiin maanantaina 29. toukokuuta Aston National -radalla. Kauden kaksi aiempaa kilpailua voittaneen Arttu Ylöstalon voittoputki katkesi, kun uransa ensimmäiseen SM-voittoon ajoi Jesse Nieminen.

Lue lisää...

Kauden toinen eMotorsportsin SM-osakilpailu ajettiin tänään Maanantaina. Kuva: Circuit eMotorsports.

Virtuaaliautourheilun eMotorsportsin SM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin maanantai-iltana 8. toukokuuta Fern Bay Green -radalla. Jylhät vuoristomaisemat tarjosivat nopeudestaan tunnetulle kilpailulle upeat puitteet. Kilpailun herra ja hidalgo oli Arttu Ylöstalo, joka on nyt voittanut kummatkin kauden ajetuista osakilpailuista.

Lue lisää...

eMotorsportsin SM-sarjassa ajetaan virtuaalista rata-ajoa. Kuva: Circuit eMotorsports

Virtuaaliautourheilun eli eMotorsportsin SM-sarja alkoi maanantaina 10. huhtikuuta. Ensimmäinen osakilpailun näyttämönä toimi Blackwood GP Reverse -rata ja sen herruuden vei nimiinsä Arttu Ylöstalo. Toiseksi ajoi Joni Katila ja kolmanneksi Toni Lähteenmäki.

Lue lisää...


Kuva Classic Motorshow'sta 2016

Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä, suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely – Classic Motorshow – jatkaa menestystään. Jo kymmenennen kerran Lahden Messukeskuksen ääriään myöten täyttävän näyttelyn tämänvuotinen teema on 1970-luku – muutosten vuosikymmen. Classic Motorshow esittelee tuon osin ristiriitaisenkin aikakauden ajoneuvoja ja ilmiöitä 6.-7.5.2017.

Lue lisää...

eMotorsportsin SM-sarja lanseerattiin viime vuonna. Kuva: eMotorsports Tiedotus

eMotorsports kausi 2017 starttaa 10. huhtikuuta ja ensimmäinen kilpailu Blackwoodin radalla alkaa klo 20.00. Osakilpailuita ajetaan kokonaisuudessaan 12. Pelialustana on vuoden 2016 tapaan Live For Speed.

Sarjaan osallistuminen on mahdollista kaikille kuljettajille, joilla on voimassa oleva ratalisenssi tai eMotorsports-lisenssi. Lisätietoja täältä.

Runkosarja

Lue lisää...

eMotorsports SM-sarja 2017 alkaa huhtikuussa! Kuva: Circuit eMotorsports

Vuoden 2017 sarjan osakilpailupäivät on julkaistu ja osallistuminen sarjaan on nyt auki. SM -sarja sisältää 12 virallista osakilpailua. Osakilpailut ajetaan kolmen viikon välein maanantai-iltaisin.

Lisätiedot tästä linkistä. http://www.circuit.fi/emotorsport-sm-sarja.

Sarjassa on jaossa eSports mallin mukaisesti varsin hulppeat palkinnot. Kilpailut ovat selostettuja ja striimataan livenä joten seuraaminenkin on helppoa.

Lue lisää...

Tässä historian ensimmäinen eMotorsportsin Suomen mestari Joni Katila sekä finalistit. Kuva: Valtteri Leitola

Historian ensimmäinen eMotorsportsin SM-kausi on saatu päätökseen. 2016 eMotorsports-finaali oli yhden miehen täydellinen iltapuhde. Joni Katila onnistui kaikessa juuri, kun sitä eniten tarvittiin.

Historian ensimmäisen eMotorsportsin SM-kauden finaali oli Joni Katilan ylivoimaa. Mies otti aika-ajoista paalupaikka omilla sekuntiluvuilla ja finaalissa kiisi startista kärkeen.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän