Viime viikonloppuna kartingin SM-luokat kisasivat Tykkimäellä. Nyt vuorossa on Vihdin osakilpailu.

Kartingin SM-sarjan toinen ja SJM-sarjan kolmas vuoden 2016 osakilpailu ajetaan jo legendaarisen maineen saavuttaneella Vihdin FK-Radalla tulevana viikonloppuna 16-17.7.

Vihdin FK-Rataa ylläpitää Vihdin Urheiluautoilijat ry, jolla on pitkät perinteet kilpailunjärjestäjänä eri autourheilun luokissa.

Rata on Suomen ja miksei koko maailmankin mittapuulla profiililtaan sellainen, että menestyäkseen kuljettajan on hyvin säädetyn auton lisäksi osattava ajaa varmasti ja tasaisesti radalla, joka on vaihteleva ja ajoteknisesti erittäin haastava. Ohituspaikkoja on useita, joten varsinkin finaaleissa nähdään yleensä kutkuttavia tilanteita sijoitusten vaihdellessa kuljettajien kesken. SM- sekä SJM-sarjatilanteet ovat vielä niin aikaisessa vaiheessa, että yhdelläkään kuljettajalla ei ole varaa varmistella. Näin ollen Vihdissä tullaan näkemään erittäin hienoa kilvanajoa sarjapisteistä.

Kilpailuviikonloppuun on ilmoittautunut yhteensä noin 90 kuljettajaa luokissa: Raket, OK-Junior, OK sekä vaihteelliset KZ2.

Harjoittelut ajetaan luokittain torstaina ja perjantaina. Lauantaina sekä sunnuntaina aamusella suoritetaan luokittain aika-ajot, joiden jälkeen kamppaillaan eräsijoituksilla lähtöpaikat iltapäivästä käynnistyviin finaaleihin.

Finaaleiden voittajat kruunataan palkintojenjaossa päivän päätteeksi. KZ2-luokka harjoittelee lauantaina ja kilpailee sunnuntaina.

Live-tulos-seuranta palvelee Race-Monitor palvelusta: www.vihua.fi ja eräkohtaisesti tulokset päivittyvät myös MyLaps sivustolle.

FK-Radalle on vapaa pääsy ja rataa kiertävältä katselualueelta on erinomainen näkyvyys radan tapahtumiin. Rata-kahviosta on saatavilla niin suolaista, makeaa kuin lämmintäkin purtavaa.

Osoite radalle: Kehätie 980a, 03100 Nummela

Lisätietoa ja osallistujalista

Teksti: Vihdin Urheiluautoilijat ry

13695905_10153499594636991_28318693_n

Tuplavoittajat Tykkimäen karting-kilpailussa

Wallden katkaisi Seppäsen voittoputken

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu