Kaisa Eiristö on valmis taistelemaan mestaruuksista. Kuva: Sportinphoto

Autourheilu on tempaissut Kaisa Eiristön mukaansa jo pienenä kerhoilloissa alkaneen kipinän myötä. Sittemmin 22-vuotias nainen on ehtinyt voittamaan jo kartingin SM-kultaa ja hopeaa. Eiristö on ensimmäinen kartingin suomenmestaruuden voittanut nainen.

Lue lisää...

Juho Valtanen saavutti tänä vuonna kartingin MM-pronssia. Kuva: AKK/Arto Markkanen

Tämän vuoden syyskuussa suomalainen moottoriurheilulupaus Juho Valtanen nousi historian kirjoihin ajamalla kautta aikojen viidennen kartingin MM-mitalin Suomeen. OK-luokan MM-pronssi oli Valtasen kovan työn sekä Kohtala Sports -tiimin rautaisen ammattitaidon tulos.

Lue lisää...

Luka Nurmi ja KMS jatkavat yhteistyötä kaudella 2018 - nyt kartingin EM-tasolla. Kuva: Luka Nurmen Tiedotus

13-vuotias tamperelainen karting-kuljettaja, Luka Nurmi, on allekirjoittanut tiimisopimuksen kartingin kisakaudelle 2018 eurooppalaisen Kalman Motorsportin (KMS) kanssa. Kalman Motorsport on vuosia toiminut menestyksekkäästi Rotax-sarjoissa ja laajentaa nyt toimintaansa myös EM-sarjaan.

Lue lisää...

Ensimmäisen kiinnityksen Miiro Koivulan muistopalkintoon sai kartingissa hienoa uraa tekevä Miska Kaskinen. Kuva: Salon UA

Salon Urheiluautoilijoiden syyskokous pidettiin tiistaina 21.11. Astrum-keskuksessa. Sääntömääräisten asioiden lisäksi tilaisuuteen mahtui pientä juhlan tuntua, kun vuotuiset kiertopalkinnot jaettiin ansioituneille jäsenille.

Lue lisää...

Flying Finn 100 -junior kartit näytillä AKK:n Mestareiden Illassa 7.1.2017. Kuva: AKK / Toni Ollikainen

Suomen juhlavuoden hanke AKK:ssa on ollut menestys – yritysten ja yksityishenkilöiden avulla kasaan on saatu jo 76 kartingautoa, joiden luovuttaminen jäsenseuroille on käynnissä ympäri maata.

Lue lisää...

Paavo Tonteri nousi Saksan mestaruussarjan kolmanneksi finaalikilpailussa. Kuva: PT Racing / KSM Schumacher Racing Team

Italiassa South Garda Kartingin radalla 45 kuljettajan voimin ajetussa Saksan avoimen mestaruussarjan kartingkilpailussa olosuhteet vaihtelivat täysin laidasta laitaan. Perjantain harjoitukset ja lauantain aika-ajo ja erät ajettiin huippupidolla ja sunnuntain finaalit vietiin läpi runsaassa sateessa ja sumussa.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Tämä sivusto käyttää evästeitä, käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ymmärrän