AKK tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua kartingiin ilmaiseksi. Kuva: AKK/Outi Talikka

Autourheilijan ammatista haaveileville nuorille tarjoutuu erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan kartingin pariin. Ja vieläpä ihan ilmaiseksi.

Autourheiluliitto AKK järjestää yhteistyössä Kart In Clubin kanssa talven aikana Helsingissä, Oulussa ja Turussa ilmaisia kartingvuoroja.

Lue lisää...

Juho Valtanen on kartingin MM-pronssimitalisti. Kuva: Juho Valtosen Tiedotus

Autourheilun juniorimaajoukkueen 2019 valintaleirillä viime viikolla Vierumäellä vauhtiin pääsivät myös uudet valmentajat Juho Valtanen ja Johan Vilo. Marraskuussa AKK Driver Academyn valmennustiimiin liittyy lisäksi Joonas Kostiainen.

Lue lisää...

Mieskaverit-ryhmä pääsi kokeilemaan kartingia Vaasan UA:n avustuksella. Kuva: Janne Hautamäki

Vaasan Urheiluautoilijat pääsivät lokakuun alussa antamaan Mieskaverit-toiminnassa mukana oleville mahdollisuuden kokeilla autourheilua. Mieskaveritoiminta on Pienperheyhdistyksen kehittämää vapaaehtoistoimintaa, jossa aikuiset miehet ovat kavereina yksin lastaan kasvattavien äitien lapsille, joilla ei ole yhteyttä omaan isäänsä tai muihin miehiin.

Lue lisää...

The Girls on Track Finland -tapahtumassa elokuussa Kart in Clubilla Helsingissä oli vauhtia ja vilinää, kun 233 tyttöä pääsi testaamaan taitojaan karting-auton ratissa. Kuva: Santeri Rosenvall / AKK

Euroopan maaliskuiseen finaaliin Le Mansiin lähtevät näyttämään kykynsä Milja Kukkonen, Vilma Luukkonen ja Nora Farigu.

Lue lisää...

Mertsalmi on kilpaillut nuoresta asti kartingin parissa. Tukena hänellä on ollut erityisesti ollut isä, Jukka Mertsalmi, joka on SM-tasolla rallissa aikanaan kilpailleen Olli Mertsalmen poika. Moottoriurheilu on suvussa lähellä sydäntä ja Samulin pappa Olli kilpailee edelleen Historic-luokassa.

Lue lisää...

"Tänään kävi ehkä vähän tuurikin, mutta sitähän tässä lajissa tarvitaan", totesi Tuukkanen finaalin jälkeen. Kuva: AKK/Outi Talikka

Kartingin KZ2-luokan SM-mestaruudet jaettiin kerrasta poikki -kilpailussa sunnuntaina Vihdissä. Dramaattisen finaalin voittajaksi ajoi toisen Suomen mestarin mekaanikkonakin tunnettu Aleksi Tuukkanen.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu