Autologistiikkayhtiö SE Mäkinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Mäkinen (vas.), Raakel Koittola AKK Sport Oy:stä ja SE Mäkinen Oy:n myyntijohtaja Aapo Mäkinen. Kuva: Marko Mäkinen

Autologistiikkayhtiö SE Mäkinen Oy on lahjoittanut kotimaisen autourheilun lajiliiton AKK:n Flying Finn nuorisourheilun kehittämis- ja tukihankkeelle nimikkoautonsa, joka mahdollistaa lajin harrastamisen ja tulevaisuuden kykyjen löytämisen.

Lue lisää...

14-vuotias Toni Herranen on matkalla kartingin huipulle. Kuva: Timo Kesti

Suomalaisten verissä kulkee syvällä kiinnostus kilpa-autourheiluun. Vaikka maamme on pieni, löytyy suomalaisia huippukuskeja aina jostakin autourheiluluokasta – ralli, karting, formula-sarjat. Oululainen 14-vuotias Toni Herranen on yksi näistä huippukuskeista, ja hän on nyt matkalla kohti lyhyen, mutta menestyksekkään uransa kohokohtia – kartingin MM-kisoja Ruotsiin nuorimpana ja ainoana pohjoissuomalaisena ajajana sekä Ranskan Le Mansiin IAME International Final -maailman finaaliin.

Lue lisää...

Juho Valtanen vauhdissa OK-luokan SM-sarjan osakilpailussa Lappeenrannassa kesäkuussa. Kuva: Outi Talikka/AKK

Kartingin MM-kilpailut ajetaan tänä viikonloppuna naapurimaassamme Ruotsissa. 20.-23. syyskuuta Kristianstadissa käytäviin kisoihin mitalitaistossa on mukana nippu kovia suomalaisnimiä.

Kerrasta poikki -systeemillä ajettava formaatti on raaka, mutta tiukassa paikassa loistavat esiin nostava kilpailumuoto.

Lue lisää...

Kartingista on alkanut monen suomalaisen moottoriurheilijan ura. Kuva: Santeri Rosenvall/AKK

Tänä vuonna ensi kertaa järjestetty Flying Finn Tour -kartingkiertue kiersi Suomea seitsemällä paikkakunnalla ja tavoitti tapahtumissaan yli 102 000 ihmistä! Ensi vuonna Flying Finn Tour järjestetään yhdessä seurojen kanssa – yhdessä hyödyntäen juuri teidän kaupunkinne tai kuntanne jo olemassa olevia tapahtumia.

Lue lisää...

Viime vuoden KZ2-sarjan Suomen mestari Henri Kokko. Kuva: Outi Talikka/AKK

Karting-rintamalla on jaossa vielä yksi kattaus SM-mitaleja, kun syyskuun lopussa mitellään KZ2-luokan herruudesta Vihdissä.

Kerrasta poikki -systeemillä ajettava SM-kilpailu käydään sunnuntaina 30. syyskuuta. KZ2-auto on vaihteellinen menopeli, joka on ominaisuuksiltaan kaikista nopein karting-kilpuri.

Lue lisää...

Tuukka Taponen pääsi johtamaan letkaa Belgiassa. Kuva: Sportinphoton

Karting-kuljettaja Tuukka Taponen osallistui viikonloppuna kauden viimeiseen Academy Trophyn osakilpailuun Belgian Genkissä. Suomalainen sijoittui kilpailun finaalissa hienosti kuudenneksi.

Academy Trophy -sarjaan osallistui kaikkiaan 52 kuljettajaa 40 eri maasta.

Lue lisää...

Ralli-SM tulosveikkaus

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu