– Autourheilussa parasta on yhteisöllisyys, mikä oman kokemuksen kautta ainakin jokkiksessa on ihan uskomaton. Yhdelle kun tulee ongelmia, on yhtäkkiä varikkopaikka täynnä auttavia käsiä ja apua saa aina. Uusia tuttavuuksia tulee jatkuvasti ja kilpakumppanitkin kannustavat toisiaan, Anne kertoo.

Vetelin jälkeen seuraava isompi kisa on suomenmestaruuskilpailut Karvialla kesäkuussa. SM-kisaan varattu auto on ollut hallissa jo muutaman kuuden ja siihen on remontoitu moottori ja vielä laitetaan alusta kuntoon.

– Iso kiitos Jimille moottorin korjauksesta. Alustaremonttiin auto lähtee vielä yhdelle Suomen parhaimmista tekijöistä, Harjun Antille. Sen jälkeen pääsee testaus- ja kellotuspuuhiin reippaasti ennen kisoja, niin saa ajotuntumankin kohdalleen, mikä tässä lajissa on tietysti hieman harvinaisempaa, Anne kiittelee.

Suunnitelmissa on valikoida vielä muitakin kilpailuja kesän mittaan kisakalenteriin, syksyllä kun todennäköisesti kausi päättyy hieman normaalia aiemmin ulkomaan opiskelijavaihdon vuoksi.

Teksti: Noora Saarinen / Naiset autourheilussa

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu