JM SM-liiga kaasuteltiin viikonloppuna Oulussa. Kuva: Tero Lyttinen

Jokamiehenluokan SM-liigan toinen kilpailupäivä Oulun OuluZonen radalla sisälsi tiukkaa taistelua ja mitaliratkaisut jäivät aivan viimeisiin lähtöihin.

Lauantain karsinnoissa lohkovoiton saalistanut Pellon moottorikerhon Vääksyn Betoni tiimi oli kovassa vireessä myös sunnuntaina.

Se pysyi kärkipaikalla niin finaalikarsinnoissa kuin suurimman osan finaalilähdöistäkin. Pahimmaksi haastajaksi nousi Konneveden moottorikerhon Konnekuljetus Team. Pellon mestaruus varmistui vasta päivän toiseksi viimeisessä lähdössä. Joukkueen paras pistemies oli Kimmo Angervisto neljällä ykköstilalla ja kahdella kakkostilalla. Janne Viitikko puolestaan ajoi viisi lähtöä voittaen jokaisen.

Lakeuden urheiluautoilijoiden järjestämässä kilpailussa myös pronssimitaleista taisteltiin toiseksi viimeiseen lähtöön saakka. Pronssia vei etuvetokalustolla kilpaillut Vakka-Suomen urheiluautoilijoiden AMS-Team. Satakunnan urheiluautoilijoiden Team Rajala Motorsport jäi pronssista ainoastaan viisi pistettä. Team Rajala nousi neljänneksi aivan viimeisissä lähdöissä. Rauman urheiluautoilijoiden Alsecco Team jäi ainoastaan pisteellä. Kuudes finaaleihin selvinnyt tiimi oli Lapuan urheiluautoilijoiden PRP Racing Team.

Teksti: Tero Lyttinen

Suosittelemme markkinoilla

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

Kirjaudu