Tulevana viikonloppuna kilpaillaan Jokkiksen Naisten-luokan Suomenmestaruudesta Karvian radalla.

BETONITUKKU JM SM Nuoret & Naiset & EVK järjestetään nyt viikonloppuna 8.-.9.6.2019.

Yksi kilpailijoista on vuoden 2012 Naisten mestari Heini Mäkelä. Mäkelältä löytyy palkintokaapista myös hopeisia ja pronssisia SM-mitaleita, mutta tänä vuonna nainen epäilee, että ei ihan kärkikahinoihin ehdi.

Lue lisää...

Kuva: Classic Liiga 2019

Päijät-Hämeen UA järjestää kuudennen kerran kansallisen jokkiksen joukkueajon – nyt nimellä Classic Liiga. Kilpailu ajetaan Kukonkoivun JM-radalla Hollolassa sunnuntaina.

Mukana on 18 joukkuetta eri puolilta Suomea. Tiivin kilpailupäivän aikana ajetaan 77 tiukkaa lähtöä pisteajona.

Lue lisää...

Taistelua viime kevään Särkikankaan kilpailun Tuupparit-luokan voitosta. Kuva: Fotohanski.

Vilppulassa Särkikankaan moottoriradalla ajetaan lauantaina 18. toukokuuta kello 10.00 alkaen jokamiesluokan Tools Seniorimestaruus JM -kilpailu.

Paljon korkeuseroja sisältävällä radalla ajettavassa Tools Seniorimestaruus JM:ssä ajetaan kuusi luokkaa.

Lue lisää...

Asfalttikunkku-kilpailua vuodelta 2018. Kuva: Linda Klemola.

Vetelin Urheiluautoilijoiden järjestämä, Suomen Suurimman Jokamiesluokan kilpailu, viettää juhlavuotta, sillä kisa ajetaan jo 30. kerran tulevana viikonloppuna 3.-5. toukokuuta.

Pitkän perinteen omaava jokkiskisa, Asfalttikunkku, kerää Veteliin, Kemoran moottoriradalle 813 kuljettajaa huoltojoukkoineen, joten odotettavissa on jälleen huikea autourheiluviikonloppu.

Lue lisää...

– Autourheilussa parasta on yhteisöllisyys, mikä oman kokemuksen kautta ainakin jokkiksessa on ihan uskomaton. Yhdelle kun tulee ongelmia, on yhtäkkiä varikkopaikka täynnä auttavia käsiä ja apua saa aina. Uusia tuttavuuksia tulee jatkuvasti ja kilpakumppanitkin kannustavat toisiaan, Anne kertoo.

Lue lisää...

Kupla-Kuhmut järjestetään jo 21:nnen kerran Kokemäellä. Kuva: Jani Tamminen

Kupla-Kuhmut on jokamiehenluokkakansalle varma kevään merkki. Tapahtumaan tullaan ympäri Suomen kilpailemaan, toimitsijatehtäviin ja seuraamaan jännittävää tapahtumaa.

Puolen tuhannen ilmoittautuneen kilpailijan raja rikkoutui neljännen kerran, kun tulevan viikonlopun kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 501 kilpailijaa.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Tulokset lähimmäksi arvanneelle jälleen luvassa mainetta ja kunniaa!

Kirjaudu sisään tunnuksellasi ja anna äänesi.

Äänestä tästä!

Kirjaudu