Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 
Maailma on ollut pysähdyksissä miltei puoli vuotta. Varsinkin rallimaailma on haukkonut henkeään ihmetellen mihin motorsportin kiistaton kuningas on kadonnut. Rallikilpailujen pakalla on spekuloitu visioita aina keisarin viimeisestä kaasunpolkaisusta luppoisiin eläkepäiviin saakka. Valitettavasti yksikään arvottu penkkahuhu ei ole pitänyt paikkaansa - vaan yksinkertaisesti Himaselle lyötiin puukko niin syvälle selkään, että vasta nyt se on sieltä saatu kaivettua pois. Mitä traagista on sitten tapahtunut? Kaikki juonsi juurensa sanomalehti Keskisuomalaisen artikkelista, jossa turvallisen pohjan Himasen rallitoiminnalle luonut Multian kunta veti maton Penan jalkojen alta ilmoittaen kirkastavansa Multian kuntakuvaa hakemalla kuntalaisikseen vain "pysähtymisen ja hiljaisuuden" kansalaisia. Samalla kunnanjohtaja viittasi kintaalla motorsportille toivottaen potkukelkkakisat tervetulleeksi.

Uutisen kuultuaan Himanen veti ymmärrettävästi purut nokkaan ja kävi kylässä leveitä linjoja esittäneen, naapurimaan suosikkinsa Sokolovin luona lainaamassa Neuvostoliitolta ylimääräiseksi jäänyttä kättä pidempää.

- Se nyt vaan on niin, ettei Himasen vanhalle sedälle v***uilla. On hyvä, että media syyttää "Venäjän metsäpaloja" Etelä-Suomen savuhaitoista. Todellisuudessa savu tulee Multialta entisistä ja edelleen palavista toimitiloista, jotka hävisivät kuin tuhka tuuleen 10kt ydinlatauksen alta, Pena kertoi jatkaen, - Silloin kun lähdetään niin lähdetään kunnolla.

Oli aika ottaa B-suunnitelma käyttöön. Alati laajenevien yritysmuotojensa ansiosta Himanen on salaa rakennuttanut uusia toimitiloa motorsportin sydämeen eli Jyvässeudulle. Eikä nyt ole kysymys mistään pienestä investoinnista, sillä uusien toimitilojen myötä valmistui myös asiakasparkki etelän rahamiehille. Uuden "parkkihallin myötä" asiakaskunta on kasvanut entisestään ja tilusten takapiha on ollut jatkuvalla syötöllä täynnä nykyisiä ja uusia asiakkaita.

Kasvavan liiketoimminnan myötä Jyvässeudulla riittää tilaa temmeltää. Kansainväliset rahamiehet, joista Himasen asiakaskunta valtaosin koostuu, pääsevät rullaamaan jumbojeteillään suoraan uuden motorhomen pihaan. Toki Pena palvelee myös Pertti B-junnuja entiseen malliin, joten älä arastele ajaa kuhmuista Hiaceasi kiitoradoille!

Talviunilta heräävät karhut ovat tunnetusti vihaisia, ja myös Multian mesenaatista Palokan pehtooriksi muuttunut Himanen oli herättyään äkäinen kuin *****eseen ammuttu otso. Multialta evakkoon lähtemisen lisäksi Himasen hammasta kiristi kummikuljettaja Mikko Kauppisen kokema lirvahdus Kankaanpään isotissisten cupissa. Tapauksen seurauksena Himanen julisti pyhän sodan Ruotsille ja lupasi järjestää myöhemmin syksyllä oman kisan kaikille metsureille. Pena is back - vahvempana kuin koskaan!

Bongaa Pena Pakalta ja voita ”Rallikuvia”

Rallikuvia on netti pullollaan, mutta nyt Himasen tanssiorkesteri haastaa ralliperunat uudenlaiseen fotokisaan. ”Bongaa Pena Pakalta” (BPP) –rallikuvakisassa tarkoituksena on saada edustavia otoksia Neste Oil Rally Finlandin reitin varrella päivystävästä rallimoguli Himasesta, joka itsekin on kova rallikuvaamisen ystävä.

Parhaat kuvat palkitaan aidoilla Himastuotteilla sekä harvinaisella Arttu Vanteen ja Atomikypärän ”Rallikuvia” -promosinglellä. Tositarinoita Jyskälästä kertova Rallikuvia on kipale, jossa tulpat lyövät tulta ja sora ropisee. Voit virittäytyä rallikuvaamisen maailmaan lataamalla Rallikuvia-biisin www.vonderbaum.com.

Tee näin: bongaa Pena Neste Oil Rally Finlandin pakalta, nappaa kuva ja lähetä se kisan jälkeen sähköpostitse osoitteeseen: pentti.himanen@toofastracing.net - Kilpailuaika päättyy 1.9.2006.

Lisämääräys nro. 1: Penan housut kintuissa yllättäneelle kuvaajalle luvassa erikoispalkinto!

Suomi-Himanen-Suomi -sanakirja

Nesteessä öljytyn rallin kunniaksi Himanen lanseeraa uuden tuotteen. Syksyn esikoisteoksessa moguli käy läpi yleisimmät motorsporttiin liittyvät sanonnat selityksineen.

Tämän ralliautoilijan raamatun luettuasi voit hetken kuvitella kuuluvasi Himasen elämää suurempaan ralliperheeseen ja ainakin tajuat, mistä pakalla puhutaan. Näitä tietoja et rahvaalle suunnatusta kisaoppaasta löydä! Ralliraamatun löydät Himasen kotisivuilta osoitteesta www.himanenracing.com

Reilusti Promilleja -runkiopas

Tämän oppaan tipsien avulla löydät todelliset pelipaikat, vältät ruuhkat, erotut massasta ja näet takuulla actionia vaativaankin makuun. Vanhoille ja väsyneille metsäpätkille ei nykyään enää kannata vaivautua, sillä kyseessä on läpiajoralli, jossa yritystä on puuduttavan vähän. Ja sitä paitsi sama mies voittaa aina.

EK 1: Gummeruksenkatu-Hannikaisenkatu
Perjantaiaamu kannattaa aloittaa kaupunkierikoiskokeen merkeissä. Hannikaisenkadun ja Gummeruksenkadun risteys on talvikeliltä tuttu paikka, jossa kolisee myös kesällä. Paikkaan on helppo tulla, sillä väliteitä riittää. Nopeimmille katsomopaikkoja sisätiloista läheiseltä Essolta. Kisan paikka.

Hannikaisenkadulla on myös usein spaukkilaisten AT eli tutka, joten voit hyvässä lykyssä päästä nauramaan naapurisi vahingolle. Ja vahingonilohan on tunnetusti ralliurheilun suola!

EK 2: Vaajakosken liikenneympyrä
Ison tien menomesta, jota suunniteltaessa ilkeät, autoja jorpakkoon ajattavat ammattikatsojat ovat selvästi soluttautuneet Tielaitoksen suunnittelukoneistoon. Kaksi kaistaa ympyrässä takaavat sen, että likitilanteita riittää. Hämäävä.

EK 3: Kakariston peltoparkki
Sadekelillä Kakaristo on pelipaikka, jossa pääset takuuvarmasti nostohommiin, kun kusenhajuiset lasikuitukopit eli toppahousuja kuljettavat asuntoautot yms. häksättimet möyrivät märällä pellolla. Mahdollisuus saada joukkotappelu aikaan kuittailemalla karavaanareille. Sadekelin mesta. Huom. Vain tosipunnertajille!

EK 4: Väli-Jussin VIP, Moksi-Leustu
Viidakkorallimestarin kemuissa viihtyy paatuneinkin peräkammarin poika, sillä luvassa on ilmaista viinaa ja irtosuhteita. Mahdollisuus nähdä myös jännittävää risteysajoa eli jarrutuksia ja kiihdytyksiä. Onpa joku joskus vaihtanut renkaankin ko. paikassa, joten varo ettei oma kumisi puhkea! Viihdyttävä.

EK 5: Ravintola Giggling Marlinin rappuset
Yöpätkä, jossa ajetaan isoa kovaa koko viikonloppu. Luvassa vauhdikasta kompurointia, pöydiltä putoamisia sekä yleistä kähinää. Lanssitauon paikka. Isoilla numeroilla lähtevillä isompi runkipontentiaali. Järjestysmiehet kerrankin juonessa mukana! Huima!

EK6: Kävelykadun ja Väinönkadun risteys
Runkia luvassa koko viikonlopuksi, kun porukka vetää nostamatta kadun yli neljän promillen humalassa. Pelipaikka molempiin ajosuuntiin. Anniskelualueita yllättävän lähellä. Aikaisempina vuosina tilanteita esittäneet mm. Jyväskylän Liikenne ja tolppa-apinat. Sopii myös rallicrossin ystäville! Kieroutuneempaan makuun!

Lisätietoja löydät Himanen Racing kotisivuilta osoitteesta www.himanenracing.com

Suosittelemme markkinoilla

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

Kirjaudu