Mika Lemmetti ajoi voittoon viikonloppuna päättyneessä harrasterallisprintin mestaruussarjassa Saarijärvellä. BMW:llä kilpaileva Lemmetti, 31, voitti luokkansa jokaisessa kauden neljässä osakilpailussa, joten mestaruus tuli maksimipistein.

Lue lisää...

Kesäkuussa meihin otettiin yhteyttä voisimmeko tehdä harjoituskilpailun yhteisvoimin. Yhteyttä otettiin Nilsiän suunnalta paikallisten puuhamiesten toimesta Jukka Niskasen johdolla. Parin puhelun jälkeen suunnitelmat olivat selvillä ja nyt Hamun kalenterissa lukee 15.8 kohdalla ”Harjoituskilpailu Nilsiä”. Ajatuksena yhteistyölle on siirtää käytännön paperitöiden ja luvittamisen osaamista Jukan tiimille. Tavoitteena on että vastaavat harjoitukset tai jopa kilpailut onnistuisi toteuttaa jatkossa paikallisesti omin voimin. Työnjako jaettiin niin että Yellow Racing Team hakee viralliset luvat, tekee suunnitelmat ja hoitaa ilmoittautumiset. Paikallinen tiimi hoitaa mm. tienkäyttöluvat, tiedotukset ja pätkien käytännön pyörittämisen ajopäivänä.

Lue lisää...

Pörinät pöristelty ja liipit liipattu ainakin Hamukisojen osalta 2019. Ilmeisesti Autoagentit.com -rallin teossa onnistuttiin kohtuullisen kivasti saatujen palautteiden perusteella. Ihan jokaista ei onnistu millään miellyttämään, mutta tärkeimmät eli asiakkaat tuntui tykkäävän. Kilpailun toteutuksessa haasteita haalittiin pätkien käännöllä. Ensi tuumailulla pikku juttu, mutta käytännön tasolla onkin jo tehtävää lyhyessä ajassa. Käännöt meni lopulta kivasti ja toivottavasti sillä saatiin uutta haastetta myös asiakkaiden puolelle vaikka tauko olikin normaalia pidempi. Tykätyin EK oli odotetusti ”Lempää”.

Lue lisää...

Autourheilupiireissä on paljon keskusteltu Harrastemoottoriurheilun vapaammista kuljettajien varustesäännöistä. Varusteiksi on hyväksytty niinsanottuja leimavanhoja varusteita, sekä myös (Hans) -niskatuen käyttö on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Kuljettajat tietävät riskitason autourheilussa, ja varustautuvat tällöin parhaaksi katsomallaan tavalla kilpailuun. Tosin kaikki eivät aja kilpailumielessä, vaan osallistuvat harrastusmielellä tapahtumaan.

Vuonna 2019 keskusjärjestö ja R-Rallicup tekevät seurantaa turvavarusteiden käytöstä. Koko toiminnan ajan on tekniikka- ja turvallisuuslomakkeessa ollut kohdat, missä kuljettajat ilmoittavat varustetason mitä käyttävät, mutta nyt tietoja kerätään yhteen.

Lue lisää...

Keski-Suomen kaupungista Keuruulta oleva Rallimiehet Ry järjestää 2019 vasta toista kertaa R-Rallicup rallisarjan, jonka osallistujamäärä on kasvanut edellisvuodesta 100 %. ollessa nyt 150 autokuntaa. Sarjaluokkien ulkopuolella on mukana lisäluokat, jotka kasvattavat osallistujamäärät 240 kilpailijamäärien tietämille osakilpailuissa.

Lue lisää...

South West Motorsport Pienoisralli ajetaan 22.9.2018 klo 15 alkaen.

Kilpailukeskus sijaitsee Karjaan ABC-asemalla, osoite Lepinpellonkatu 2, 10320 Karjaa.

Kilpailussa on 3 (kolme) EK:ta, yhteensä noin 27 km. Reitin kokonaispituus noin 72 km. EK 1 ja EK 3 ovat sama EK, joka ajetaan molempiin suuntiin.

Kilpailu ajetaan pelkästään hyvänkuntoisilla valtion teillä, kilpailukeskus sekä huoltoalue ovat Karjaan ABC:llä, osoite Lepinpellonkatu 2, 10320 Karjaa.

Lue lisää...

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.