Keski-Suomen kaupungista Keuruulta oleva Rallimiehet Ry järjestää 2019 vasta toista kertaa R-Rallicup rallisarjan, jonka osallistujamäärä on kasvanut edellisvuodesta 100 %. ollessa nyt 150 autokuntaa. Sarjaluokkien ulkopuolella on mukana lisäluokat, jotka kasvattavat osallistujamäärät 240 kilpailijamäärien tietämille osakilpailuissa.

Lue lisää...

South West Motorsport II Rallispecial 10.2.2019

 

South West Motorsport II Rallispecial ajetaan 10.2.2019 klo 10 alkaen

Kilpailukeskus sijaitsee Erkka Korpiaho Racingin alueella, osoite Niittysuontie 39, 21490 Marttila.

Kilpailussa on 1 (yksi) EK, noin 4,3 km, joka ajetaan molempiin suuntiin, kahteen kertaan, yhteensä noin 17 km. Ei siirtymää.

Kilpailu ajetaan suljetulla alueella, ja varikko on EK:n välittömässä läheisyydessä.

Nuotitus tapahtuu aamulla ennen kisaa, aikataulu ilmoitetaan myöhemmin kilpailijainfossa.

Lue lisää...

South West Motorsport Pienoisralli ajetaan 22.9.2018 klo 15 alkaen.

Kilpailukeskus sijaitsee Karjaan ABC-asemalla, osoite Lepinpellonkatu 2, 10320 Karjaa.

Kilpailussa on 3 (kolme) EK:ta, yhteensä noin 27 km. Reitin kokonaispituus noin 72 km. EK 1 ja EK 3 ovat sama EK, joka ajetaan molempiin suuntiin.

Kilpailu ajetaan pelkästään hyvänkuntoisilla valtion teillä, kilpailukeskus sekä huoltoalue ovat Karjaan ABC:llä, osoite Lepinpellonkatu 2, 10320 Karjaa.

Lue lisää...

Vuosina 2005-2014 F-cupin säväyttäjä kiertopalkintona jaettu Harri Rovanperän luovuttama Acropolis Rallin 1998 voittopokaali palautuu vuosien tauon jälkeen! Edellisen kerran Ralli.netin malja luovutettiin vuonna 2014, silloin malja ojennettiin Joonas Soilulle Joutsaan. Vuonna 2015 maljaa ei enää luovutettu silloisen sarjajärjestäjän palkintojenjaon päätyttyä täydelliseen fiaskoon.

Ikaalisten kylpylärallin yhteydessä ajettava Lada-merkkiluokka on avaus sille suunnalle, mihin moni on toivonut suomalaisen harrastajamoottoriurheilun kehittyvän. Tämä on suunta jota moni on kaivannut, ei välttämättä niin veristä kilpailua, mutta hauskanpitoa lajin parissa porukassa ja vielä niin että päivän mittaan keritään renkaita potkimaan ja kuulumisia vaihtamaan, Kommentoi Matti Partanen Ralli.net ylläpidosta.

Lue lisää...

Keuruulainen Rallimiehet Ry järjestää R-RalliCup -sarjan toisen osakilpailun 10.2.

Lue lisää...

Keuruulainen Rallimiehet Ry järjestää R-RalliCup -sarjan toisen osakilpailun 10.2.

Kilpailukeskus sijaitsee Lielahden Autokeskuksen tiloissa Unio Sarlinintiellä Keuruulla. Tiloissa on kilpa-autojen tarkastus, huoltovarikko, kahvio, makkarakioski, ilmoittautuminen ja reittikarttojen myynti.

Kilpailun lähtö klo 11, maali n. klo 15 sekä palkintojenjako alustavasti klo 19 tapahtuvat Hotelli Keurusselässä, Keurusseläntie 134. Hotellipalveluiden lisäksi myynnissä on myös reittikartat.

Koko reitin pituus on n. 156 km sisältäen neljä erikoiskoetta yhteensä 46 km, ja siirtymiä n. 110 km.

Ilmoittautuminen näkyy olevan jo kovassa käynnissä os. www.rallitulokset.fi ja lisätietoja Rallimiehet Ry:n facebookissa.

 

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu