Ajoasu.fi ja Tomi Tuominen eRally Experience virtuaalirallisarjat koronasyksyn iloina - Kahden kuukauden aikana 10 osakilpailua

Marcus Grönholm GRX eRallisarjan ja Japan Motors eAsfalttisprintsarjan jälkeen eMotorsport Finlandin virtuaalirallisarjoissa ajetaan elo- ja syyskuun aikana yhteensä 10 osakilpailun mittaiset Ajoasu.fi ja Tomi Tuominen eRally Experience kilpailut, jossa palkintoina on kymmennelle eniten pisteitä keränneelle Porvoon Autopalvelun tarjoamia laadukkaita Adidas Motorsport tuotteita kuten ajohanskoja.

 

Media-alan monitoimimies ja maineikkaan uran kartanlukijana tehneen Tomi Tuominen eRally Experiecessä ajetaan neljä osakilpailua, jotka kattavat yhteensä 46 erikoiskoetta ja 458,4 pikataivalkilometriä. Yli 430 kilpailijaa on ilmoittautunut mittaamaan paremmuuttaan niin KitCar, R2-, R5-, WRC autoilla ralleissa, joissa Tomi Tuominen on oikeassa elämässä kokenut mieleenpainuvia hetkiä.

Vastaavasti Ajoasu.fi osakilpailuissa taituroidaan kuudessa tapahtumassa, jotka sisältävät yhteensä 42 erikoiskoetta ja 305,4 pikataivalkilometriä. Näin yhteensä 10 osakilpailussa ja niiden sisältämillä 763,8 erikoiskoekilometrillä kilpailijoilla on edessään hikinen urakka, jonka lopputuloksiin lasketaan kahdeksan parasta sijoitusta. Lisäksi kun sarjan luokkajakoa on uudistettu kilpailijoiden toiveiden mukaisesti niin virtuaalirallisarjoja vetävä Jani Kekoni uskoo, että kilpailujen taso tulee entisestään kovenemaan.

- Toukokuussa Plus Katsastus ja Jyväskylän Autovarusteen virtuaalirallisarjoista alkanut kilpailukausi sai huikeaa jatkoa kesällä kun kilpailijat tahkosivat niin Marcus Grönholmin GRX eRallisarjassa kuin kautta-aikain ensimmäisessä kokonaan asfalttilla ajetussa Japan Motors eRallisprintsarjassa. Nyt kun ne sarjat on ajettu niin saadun palautteen sekä kokemuksien pohjalta uudistimme luokkajakoa siten, että myös esim. kuljettajalla, joka kesällä ajoi B-junioreiden sijalla 100 on nyt myös parempi mahdollisuus saavuttaa palkintoja. Lisäksi kun samalla saimme toteutettua kaivatun ns. Silver Fox eli ikämiesluokan niin sen myötä uskomme lomakauden jälkeen kiinnostuksen kotioloissa tapahtuvaan kilpailemiseen entisestään kasvavan, Kekoni kertoo.

- Tomi Tuominen on myös erinomaisesti viihtynyt virtuaaliralliratin takana ja hänen vauhtinsa onkin kesän aikana huikeasti noussut siten, että tuloksena oli Marcus Grönholm GRX eRallisarjassa B-junioreiden Jouninpohjan rallin luokkavoitto. Nyt seuraavan kahden kuukauden aikana kilpailijat ajavat hänen valitsemissaan neljässä ns. teemakilpailuissa sekä kuudessa Ajoasu.fi osakilpailussa siten, että kahdeksan parasta tulosta lasketaan loppupisteisiin. Näin ollen uudistettu luokkajako ja uusi kisaohjelma antaa varmasti mielenkiintoista tekemistä koko alkusyksyn ajaksi, Kekoni jatkaa.

Kilpailujen tulospalvelu sekä lisätiedot löytyy www.emotorsport.fi kotisivuilta.

Teksti ja kuva: Jani Kekoni

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.