Aleksi Hirvilampi otti komennon Japan Motors eAsfalttisprintsarjassa - Ajoasu.fi ajovarustekauppa virtuaalirallisarjojen yhteistyökumppaniksi

Aikaisemmin Plus Katsastus eRallisarjassa B-junioreiden seitsemännen ja Jyväskylän Autovaruste eMinirallisarjassa B-junioreiden neljännen sijan saavuttanut, ähtäriläinen Aleksi Hirvilampi on yltynyt hurjaan kyytiin nyt kesä- ja heinäkuussa ajettavassa virtuaalisessa Japan Motors eAsfalttisprintsarjassa, jonka kärkisijalle hän yksin siirtyi kun riihimäkeläinen Topias Hartikka jäi sarjan kolmannessa osakilpailussa luokkansa seitsemänneksi ja näin hän tipahti sarjatilanteessa sen neljännelle sijalle.

4,73 kilometrin mittaisen asfalttierikoiskokeen nopeiten A-ryhmäläisellä Lancia HF Integrale autolla taituroi vauhtiluokitukseltaan koko eMotorsport virtuaalirallisarjojen nopein kuljettaja, kellokoskelainen Tuukka Hallia, josta vain huikealla 0,094 sekunnin erolla hopealle jäi ikaalisissa asuva Aleksi Hallia. Kolmanneksi kiireisintä kyytiä piti lehtolainen Eetu Kortelainen, joka jäi voitosta 0,577 sekuntia.
A-junioreissa kajaanilainen Teijo Karjalainen ja Rookies luokassa espoolainen Jere Karppinen pokkasivat korkeimmat luokkapisteet ja niiden turvin parantelivat asemiaan sarjatilanteessa, jota siis seitsemällä pisteellä Aleksi Hirvilampi johtaa ja on siten kiinni palkinnossa eli Japan Motors Oy tarjoamissa vuoden suklaapatukoissa (384kpl).

- Tähän mennessä 247 virtuaaliautourheilijaa on käynyt näyttämässä osaamistaan meille suomalaisille hiemaan vieraammalla asfaltilla, jossa Tuukka Hallian mestarillisen otteen lisäksi yleisessä luokassa Aleksi Hallia, A-junioreissa Teijo Karjalainen, B-junioreissa Aleksi Hirvilampi ja Rookies luokassa Topias Hartikka ovat näyttäneet parhaiten hallitsevansa pikipitaiset tiet. Nyt kun 3/12 osakilpailua on ajettu niin kilpailuihin tulee lisää vaativuutta ja siten keskikesän aikana tullaan katsomaan jatkuuko näiden kuljettajien ylivoima vai löytyykö heille haastajia, virtuaalirallisarjoja vetävä Jani Kekoni kertoo.

- Vaikka Koronavirus pandemian myötä oikean elämän Japan Motors Cup asfalttisprintsarja peruuntui tältä vuodelta niin virtuaalisessa Japan Motors eAsfalttisprintsarjassa kilvanajo on jatkunut samanlaisena eli huikeasta taistelusta sekunnin sadasosista. Kun rallisprintin hengen mukaisesti kilpailijat taituroivat saman erikoiskokeen kolme kertaa ja parhain aika kirjataan tuloksiin niin 12 osakilpailun mittaisessa sarjassa ei epäonnistumisiin ole varaa; Jokainen kilpailusuoritus on tehtävä niin hyvin kuin vain kilpailija osaa ja näin heinäkuun lopussa pikipintojen kiistaton kuningas on selvillä, Kekoni jatkaa.

Ajoasu.fi verkkokauppa yhteistyökumppaniksi

Oikean elämän kolmen Ralli SM-sarjan talviosakilpailun jälkeen tiimien mestaruussarjan kolmannella sijalla oleva Porvoon Autopalvelu on ottanut rohkean askeleen virtuaaliautourheilun koukuttavaan maailmaan; Tiimipäällikkö Tomi Vilenius on lyönyt tassua eMotorsport Finlandin kanssa ja näin Adidas ajovarusteiden maahantuoja Ajoasu.fi tullaan vastaisuudessa tuntemaan myös virallisena virtuaalirallisarjan yhteistyökumppanina.

Porvoon Autopalvelu tarjoaa niin täyden palvelun autohuolto- kuin
autovaraosa- ja automaalaus- sekä autojen katsastuspalveluja. Lisäksi mm. rallin SM-sarjasta kuljettajanakin tutun Tomi Vileniuksen luotsaaman yrityksen palvelukokonaisuuteen kuuluu useiden eri tuotteiden
maahantuonti- ja myyntipalvelut kuten mm. Adidas kilpavarusteet, jotka kattavat niin FIA-hyväksytyt ajopuvut, ajohanskat, ajokengät ja kypärähuput kuin muut kilpailutoimintaan liittyvät varusteet. Tuotteet ovat kätevästi tilattavissa suoraan nettikaupasta tai vaihtoehtoisesti Adidaksen laadukkaita ajovarusteita voi käydä sovittamassa Porvoon Autopalvelun toimitiloissa sijaitsevassa ns. Showroomissa.

- Ehdottomasti haluamme olla mukana autourheilua edistävissä projekteissa kuten eMotorsport Finlandin virtuaalirallisarjoissa, jotka ovat erinomainen ns. ponnahduslauta oikean elämän kilvanajoon; Bittiavaruudessa kuljettaja saa kehitettyä ajotaitojaan ennen kuin hyppää oikean elämän kilpurin rattiin ja on siten heti useita askelia edellä kanssakilpailijoitaan. Kovassa kilvanajossa laadukkaat ajovarusteet ovat suuressa roolissa ja sen myötä on ollut hienoa nähdä, että niin useat oikean elämän rallikuskit kuin nyt myös virtuaaliautourheilijat ovat huomanneet mm. ajohanskojen ja -kenkien tärkeyden kovassa kilvanajossa; Oikeanlaisesta tuntumasta eli kilpailijan ja kilpailukaluston yhteys on autourheilussa oltava saumatonta, Tomi Vilenius tietää.

Lisätietoja saat niin www.ajoasu.fi kuin www.emotorsport.fi kotisivuilta.

Japan Motors eAsfalttisprintsarja, tilanne 3/12 osakilpailua

1. Aleksi Hirvilampi, 75p (bjun)
2. Aleksi Hallia, 68p (yleinen)
3. Teijo Karjalainen, 65p (ajun)
4. Topias Hartikka, 56p (rook)
5. Teemu Peltola, 54p (ajun)
6. Harri Junnila, 48p (bjun)
7. Marko Perttula, 45p (bjun)
8. Sami Perämäki, 35p (bjun)
9. Jere Karppinen, 35p (bjun)
10. Ville-Veikko Törmänen, 33p (yleinen)

Kuva ja teksti: Jani Kekoni

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestä tästä!

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.